Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOSNI

Dinamovci uzdignute glave nakon poraza: 'Napravili smo veliku stvar za Hrvatsku'

Villarreal: CF Villarreal i GNK Dinamo u četvrtini finala Europske nogometne lige
Foto: Pixsell/PIXSELL
1/2
15.04.2021.
u 23:23

Iskoristili su našu zbunjenost, nismo dobro preuzimali, takve ekipe to ne praštaju. Idemo dalje, glavu gore, napravili smo dobru stvar za cijeli hrvatski nogomet, a naravno i za Dinamo i za Zagreb

Dinamo je završio svoj europski put, ali nema razloga biti razočaran ili pognute glave. Osvjetlali su obraz hrvatskog klupskog nogometa. 

- Čestitam Villarrealu, bili su bolji, pobijedili su zasluženo. Imali su dobrih prilika, imali smo i mi, čestitam im - rekao je pomalo tužno kapetan Arijan Ademi pa pojasnio:

- Iskoristili su našu zbunjenost, nismo dobro preuzimali, takve ekipe to ne praštaju. Idemo dalje, glavu gore, napravili smo dobru stvar za cijeli hrvatski nogomet, a naravno i za Dinamo i za Zagreb. Čestitam dečkima, glave gore!  Naravno da želimo osvojiti naslov. Sada se okrećemo tome - zaključio je kapetan. 

Dominik Livaković je i u ovoj utakmici pokazao koliko je bitan plavoj momčadi. 

- Drugo poluvrijeme nismo imali što izgubiti, htjeli smo odigrati mušku utakmicu, možda lopta bude ušla, ali nije išlo. Ponosni smo na sve što smo napravili, idemo dalje. Tako trebaju svi dečki gledati. Nemam što kome zamjeriti, dečki su dali sve od sebe kao i svaku utakmicu. Sve je super!  - poručio je s osmijehom Livaković. 

U 65. minuti Gerard Moreno je sjajno pucao, no Livaković je još bolje obranio izvadivši loptu ispod grede. 

- Uvijek pomažem ekipi, kao i oni meni. Moreno je jako neugodan igrač, imao je i dvije stative. Jako je opasan.

- Mislim da dobro stojimo, ovo je jedna ozbiljna ekipa. Puno je bolje, nego u onoj generaciji od prije 3-4 godine kada smo gledali samo da što manje golova primimo.  

Strijelac jedinog Dinamovog pogotka, Mislav Oršić, kaže:

- Svi smo malo tužni zbog ovog kraja Europe, ali sada se okrećemo Kupu i prvenstvu. Nažalost, nismo se dobro snašli, nismo uspjeli zamisli trenera prenijeti.

- Šteta što nismo mogli malo više držati loptu da se oni malo više umore, da moraju više trčati. Lako je sve isplanirati, ali teško je to provesti u djelo. Ovo su jako teške utakmice, teške za igrati.

-  Svaka utakmica je za sebe, svako kolo je za sebe. Ne mogu odabrati je li mi draži ovaj gol ili onaj protiv Tottenhama

Ključne riječi

Komentara 6

MA
Maya6
23:42 15.04.2021.

Cestitke momcadi i treneru! Svaka cast deckima napravili su cudesan posao!malo je srece i falilo, ali maestralno!a fali i Zoki kao glavni trener!

HR
hr76
23:50 15.04.2021.

Bravo dečki, svaka čast za sezonu, a i večeras ste moralni pobjednici nad pokvarenim sucima! VAR je skraćeno od varanje, dokazali su to večeras djelitelji nepravde, pravdajući očigledno zaleđe pogrešnim kadrom. I onda nakon toga nije bilo šanse za povratak.

DU
Deleted user
08:43 16.04.2021.

loš trener bez muxa. Nije Dinamo Rijeka da s bunkerom pobjeđuje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije