Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dani vjenčanja

Dinamovci Tomečak i Pokrivač na modnoj pisti

'30.09.2011. Zagreb -  Velesajam,Paviljon 7 i 7A, Avenija Dubrovnik 15. Dani vjencanja, humanitarna modna revija za kupnju kolonoskopa za KBC Zagreb. Iva Saric i Jerko leko.Photo: Marko Prpic/PIXSELL'
'Marko Prpic/PIXSELL'
01.10.2011.
u 22:20

Na humanitarnoj modnoj reviji u povodu početka Dana vjenčanja, na pisti paviljona 6 na Zagrebačkom velesajmu pojavila su se i dva nogometaša Dinama – Nikola Pokrivač i Ivan Tomečak.

Oni su nosili odijela Mure koja su poslije dobili i na dar.

– Uh, bolje se snalazim na travnjaku nego na modnoj pisti – priznao je Tomečak, dok se Pokrivač prisjetio poraza u Lyonu.

– Moramo sad osvojiti sva tri boda protiv Ajaxa u Zagrebu kako bismo ostali u igri za treće mjesto u skupini – rekao je Nikola.

Iz publike ih je pak bodrio Jerko Leko, u društvu zaručnice Ive Šarić.

Ključne riječi

Komentara 3

DH
dalibor.hren
09:10 02.10.2011.

Kad bi Pokrivač igrao za Ajax, onda bi se nečem i mogli nadati, ali ovako...

MK
MKGRA
08:50 02.10.2011.

Za Pokrivača bi bilo puno bolje da se primi treninga nego piste,da ne radi onakve glupe pogreške ili se neka ostavi nogometa pa neka hoda po pisti,a ne da navijaćima kida živce sa svojim glupostima

DH
dalibor.hren
09:02 02.10.2011.

MKGRA U jednome si u pravu: nek se ostavi nogometa i nek hoda po pistama. Kaj se mene ziče može i po avionskoj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije