Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROŠLI U FINALE

VIDEO Pogledajte ludo slavlje igrača Dinama: 'Idemo do kraja!'

Dinamo
Foto: GNK Dinamo
1/3
10.04.2019.
u 23:16

- U finalu igramo protiv Bayerna kojem prepuštamo ulogu favorita na papiru ali neka to dokažu na terenu. Vjerujem u ovu momčad i idemo do kraja - rekao je trostruki asistent Antonio Marin.

Mlada momčad Dinama večeras je na stadionu St. Mary svladala Southampton s 3:1 i plasirala se u finale Premier League International Cupa gdje će igrati s Bayernom.

- Odigrali smo još jednu veliku utakmicu, svima pokazali koliko se kvalitetno radi u omladinskoj školi Dinama. Znali smo da smo bolji od Southamptona, to smo svima dokazali i na terenu. Svi pričaju o kvaliteti engleske Premier lige, a mi smo ove sezone pobjeđivali West Ham, Tottenham, Liverpool i Southampton, a nesretno nakon penala ispali od Chelseaja - rekao je trostruki asistent Antonio Marin i dodao:

- Bili smo strašno motivirani, Southampton nas je pobijedio u grupnoj fazi Premier League International Cupa, ali sada smo dokazali kako smo bolja momčad od njih. Bio je užitak igrati na njihovom St. Mary's stadionu, ponosan sam što su se svi mogli još jednom uvjeriti u kvalitetu Dinama. Moje tri asistencije? Drago mi je zbog toga, ali ponosan sam na uspjeh cijele momčadi, to je ipak najvažnije. U finalu igramo protiv Bayerna kojem prepuštamo ulogu favorita na papiru ali neka to dokažu na terenu. Vjerujem u ovu momčad i idemo do kraja - rekao je trostruki asistent Antonio Marin.

Nakon utakmice uslijedilo je veliko slavlje u svlačionici, a kako je izgledalo pogledajte u videima.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
00:51 11.04.2019.

Dominacija vrhunska. Vec dugo nisam gledao tako mocan Dinamo. Bolji dojam nego prva momcad protiv Rudesa

KA
kanđija
00:08 11.04.2019.

Bravo...

KR
kruti34
08:08 11.04.2019.

Bravo!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije