Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA ZA LP

Dinamovci otputovali u Rumunjsku na utakmicu s Clujom

GNK Dinamo
Foto: GNK Dinamo
25.08.2020.
u 11:54

Modri su poštivali sve epidemiološke mjere pa su tako svi igrači prilikom dolaska u zagrebačku zračnu luku nosili maske i rukavice.

Nogometaši Dinama otputovali su danas u Rumunjsku gdje ih sutra čeka susret s tamošnjim prvakom Clujom u drugom pretkolu Lige prvaka.

Modri su poštivali sve epidemiološke mjere pa su tako svi igrači prilikom dolaska u zagrebačku zračnu luku nosili maske i rukavice.

Dvoboj 2. kola kvalifikacija Lige prvaka igra se sutra u Cluju. Nema uzvrata, a u slučaju neodlučenog ishoda u 90 minuta igrat će se produžetak od 30 minuta. Ne bude li ni tada pobjednika, odluka će pasti izvođenjem jedanaesteraca. Pobjednici će se plasirati u 3. kolo kvalifikacija za Ligu prvaka, a poražene momčadi natjecanje će nastaviti u 3. kolu kvalifikacija za Europsku ligu.

Podsjećamo, Cluj je u u 1. kolu kvalifikacija Lige prvaka slavio s 2-0 na gostovanju u Ta'Qaliju kod malteškog prvaka Floriane. Pogotke za Cluj postigli su Francuz Cestor (53) i Rumunj Golofca (90+7). 

 

Ključne riječi

Komentara 4

SP
Spezzi
15:29 25.08.2020.

Samo u kvalifikacijama za LP ove godine sudjeluje 5 različitih Dinama (pogađate sve bivše komunističke velesile), a za EL još barem toliko. Marketinški totalno promašeno i povijesno neoprostivo što se najbolji klub iz Hrvatske ne zove Croatia !

Avatar Poskok
Poskok
20:53 25.08.2020.

kad vidim kako nosi ovu zastitu usta i nosa pitam se zasto mu nitko nije objasnio da se zastita drzi i na nosu. Razumijem treba mu sigurno mjesec dana da to shvati. Previse udaraca glavom u loptu.

Učitelj
12:51 25.08.2020.

plitak potok

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije