Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne žele na istok

Dinamovci Jerko Leko i Pokrivač odbili sjajne ponude Kineza

Jerko Leko Iva Šarić (1)
Sanjin Strukić/Pixsell
10.02.2012.
u 20:05

Za Leku je razumljivo zašto nije otišao, dovoljno je već zaradio, imat će minutažu u Dinamu, a i dobio je dijete, dok je Pokrivač trebao otići

Andrej Kramarić ipak je otišao u Lokomotivu na posudbu, tamo će se pokušati boriti za svoje mjesto u momčadi. I dobio je vrlo pametnu odluku, možda ne bi bilo loše da je to napravio i ranije, da nije izgubio toliko vremena na tribinama gdje je njegov nesporni talent samo stagnirao.

Plavi su tako možda zaključili prijelazni rok, iako nikad se ne zna. Ovih dana gotovo se dogodio odlazak dvojice veznih igrača, Jerka Leke (31) i Nikole Pokrivača (26). Naime, dobili su financijski vrlo izdašne ponude iz Kine, ponude prema kojoj je ono što zarađuju u Dinamu - kikiriki. Ponuđeni su im ugovori na dvije godine, s opcijom za treću.

No, obojica su te ponude odbili. Za Jerka Leku je prilično razumljivo, on je ipak bliže prvom sastavu Dinama, polivalentan je i Čačić će ga puno koristiti. K tome, dovoljno je zaradio u karijeri, nedavno je postao otac. No, Pokrivač je možda i pogriješio, nije u užim planovima trenera Čačića i u Kini je mogao lijepo zaraditi, osigurati egzistenciju.

Da su plavi igrači odlučili prihvatiti ponude, Dinamo ne bi mnogo zaradio, no oslobodio bi se ugovornih obveza i smanjio troškove proračuna koji ionako u Maksimiru pokušavaju srezati za desetak milijuna eura.

Ključne riječi

Komentara 2

XY
xyxyxy
20:15 10.02.2012.

Kako je zanimljivo danas biti novinar. Napišeš podatak da netko traži nekog igrača, a ne navedeš nijedan kakav takav dokaz da je tome tako. Ovo mi više liči da se pokušava opravdati zašto je Pokrivač uopće još u Dinamu ss time da ga se prikaže kao igrača kojem nije bitan novac nego obožava Dinamo. Možeš misliti da on ne bi otišao da mu stvarno netko nudi par puta više nego DInamo, gdje ionako zarađuje previše.

LI
list68
16:42 11.02.2012.

Istina je da se dynamo želi riješiti Leke, ali kinezi nisu ni pitali za njega, jer istina je i to da njega ne želi nitko. Pa niko nije lud pa da ne zna kako on odigra jednu utakmicu, pa je dvije u kazni zbog crvenog. Nisam provjeravao ali mislim da je on rekorder po broju crvenih u tako kratkom vremenu, a u nekim ga ligama zovu i \"kostolomac\".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije