Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plavi uoči Benfice

Dinamovci imali posebnu podršku na treningu! Olmo: To nam je dobar motiv

Dinamo
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/6
04.03.2019.
u 17:55

Da im damo tri komada kao Viktoriji? Polako, prije svega moramo svakog protivnika uvažavati, a kako ne bismo Benficu koja je najbolja od momčadi s kojima smo dosad igrali – veli Emir Dilaver

Dio igrača prve momčadi Dinama prije poslijepodnevnog treninga u svom je maksimirskom hotelu podijelio svoja očekivanja od velike utakmice s Benficom. Kod niti jednoga od njih nismo osjetili nekakvu nervozu, dojam je da su prilično mirni.

- Ma kakva nervoza, imamo pred sobom veliku utakmicu. Kao i protiv Viktorije, stadion će biti pun i nije to za nas pritisak nego dodatni motiv da opet pokažemo koliko možemo – kazao je dobro raspoloženi Dani Olmo.

>> Pogledajte kako je bilo na druženju novinara s Dinamovim igračima

Dinamo
1/19

Prognoze o rezultatu nisu željeli davati, ali svima je jedno na pameti, bilo bi sjajno ne primiti gol, a pokoji zabiti.

- Imaju dobre napadače, Joãa Felix i moj prijatelj iz švicarske reprezentacije Haris Seferović odlični su, ali mislim da imamo i mi što pokazati – dodao je Mario Gavranović koji se oporavio od ozljede.

- Da im damo tri komada kao Viktoriji? Polako, prije svega moramo svakog protivnika uvažavati, a kako ne bismo Benficu koja je najbolja od momčadi s kojima smo dosad igrali. Ali, s koncentracijom i pameti u svih 90 minuta možemo do dobrog rezultata – veli Emir Dilaver koji će imati posla s tim brzim napadačima Benfice u četvrtak u Maksimiru u prvoj utakmici osmine finala Europske lige.

Plavi su na treningu imali i posebnu podršku, trening su došli gledati igrači iz generacije 1967. koja je te godine osvojila Kup velesajamskih gradova.

>> Pogledajte što kaže trener Nenad Bjelica uoči dvoboja s Benficom

Komentara 6

Avatar doog_kool
doog_kool
18:44 04.03.2019.

Sretno momci!!

Avatar Idler 3
Idler 3
18:09 04.03.2019.

Sretno, odigrajte najbolše kaj morete, a publika bude uz vas !!!

PI
pinkec
05:42 05.03.2019.

Lijepa gesta i lijepi savjeti! Bravo stari, naprijed mladi u Legendu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije