Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJAN TRETMANOM

Dinamovac se požalio: Nitko me nije kontaktirao, to je bolno i razočaravajuće

Emir Dilaver
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
08.10.2019.
u 08:52

- Bilo je dosta razočaravajuće tako malo medijskog prostora i zahtjeva za intervjue austrijskih medija unatoč svim uspjesima. Ja sam državljanin Austrije, sve sam naučio u Austriji i to je za mene bilo vrlo bolno.

Branič zagrebačkog Dinama Emir Dilaver (28) odlučio je nastupati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine i kaže da je za njega bolno što nije dobio poziv iz Austrije za čije je mlađe reprezentacije igrao.

Dilaver je rođen u Tomislavgradu, ali je u Austriji prošao čitavu nogometnu školu i postao profesionalac. 

- Nikad me nitko nije kontaktirao. Zbog toga je ova priča za mene, mislim, gotova. Imamo dovoljno kvalitete u austrijskoj reprezentaciji - rekao je Dilaver za austrijske medije.

Dilaver se požalio i na manjak medijske pažnje u Austriji.

- Bilo je dosta razočaravajuće tako malo medijskog prostora i zahtjeva za intervjue austrijskih medija unatoč svim uspjesima. Ja sam državljanin Austrije, sve sam naučio u Austriji i to je za mene bilo vrlo bolno.

Podsjećamo, u nedavnom razgovoru za VL je rekao da je zatražio BiH državljanstvo i da želi igrati za reprezentaciju Roberta Prosinečkog.

- Svašta se priča, ali istina je samo jedna; želim igrati za reprezentaciju BiH i sve sam napravio da to ostvarim. Predao sam sve dokumente i sada čekam odluku. Znate kakva je birokracija... Uglavnom, nadam se pozitivnom rješenju i igranju za BiH - rekao je tada Dilaver.

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
09:30 08.10.2019.

Uf, ja već pomislio da su naši krivi!

KA
kajinx
14:09 08.10.2019.

Dilaver je rođen u Tomislavgradu, to je naša raja! Sretno!

BL
Blender
14:24 08.10.2019.

Decko, bolno je puno toga Hrvatskome narodu pa ne kuka po novinama jer mu novinari nedaju prostora u novinama vec tebi tko ima sve u zivotu. Kukaj i dalje!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije