Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JASNA PORUKA

Dinamovac se osvrnuo na glasine da ga želi slavni trener

Dinamo - Istra
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/5
12.08.2018.
u 08:42

- Dobro je da je Dalić ostao izbornik, to je dobro za Hrvatsku – rekao je Livaković

– Evo, uzeo sam je – kazao je Dominik Livaković kada je iz džepa vadio kapetansku vrpcu nakon utakmice protiv Slaven Belupa. Bio je sretan kao malo dijete. Čuvat će je kao podsjetnik na iskazano povjerenje trenera Nenada Bjelice koje je i opravdao... Vidi mu se u pogledu da je pomalo odsutan dok govori, vjerojatno u mislima još s vatrenima u Rusiji, ali zato je, kada stane na gol, sasvim predan tom trenutku. Dinamo je slavio 2:1, a Dominik koji je stajao na Dinamovim vratima nakon, sada već dosta vremena, teren je napustio zadovoljan.

Život je velika borba

– Osjećaj je sjajan nakon što dugo nisam branio – osmjehnuo se Dominik kojeg je do sada zamjenjivao Danijel Zagorac. A nije mu on bezazlena konkurencija za poziciju ni u utorak u utakmici protiv Astane (20 sati).

– Ah, cijeli je život borba. Što da kažem – slegnuo je ramenima pa dodao:

– Dolazi dobra momčad, moramo biti malo zreliji i igrati dobro, i to ne 90 minuta, nego dok sudac ne svira kraj. Moramo ostati mirni. Rezultat i prednost ništa ne znače. Išli smo u Beer Shevu s 5:0, a tamo je bilo 2:0 i tada nam nije bilo svejedno, ali skupili smo glave na poluvremenu i dobro je završilo. Pokazali smo taj karakter. Imamo zajedništvo i igramo momčadski, a ne individualno i to je jako bitno – kaže Dinamov vratar koji, osim kapetanske vrpce, čuva i srebrnu medalju sa Svjetskog prvenstva.

– Puno sam od naših reprezentativaca naučio kao čovjek i promijenilo mi je to neke poglede na svijet. Sretan sam što sam bio dio toga. A malo me i ljudi više prepoznaju na cesti, ali dobro je dok je tako.

S obzirom na to da je Zlatko Dalić ostao na mjestu izbornika reprezentacije Hrvatske, svi nekako očekuju i kolajnu s idućeg Eura.

– Lako je reći. Sada smo u vrhu svjetskog nogometa, ali igrat ćemo, boriti se, pa vidjeti što bude. Dobro je da je on ostao izbornik, to je dobro za Hrvatsku – rekao je Livaković koji u ovo doba transfera o odlasku ne razmišlja previše. Ponuda i prilika je bilo, ali sretan je ovdje, kaže.

>> Pogledajte i kako su mlade realove snage izigrale Modrića

Atmosfera je odlična

– Meni je lijepo tu, sada sam bio i kapetan i sretan sam zbog toga. Tu sam blizu doma, a i već sam dugo u Zagrebu, dugo igram ovu ligu, već osam godina – zaključio je Livaković.

Armin Hodžić, primjerice, na meti je legendarnog Stevena Gerrarda i Glasgow Rangersa, ali kaže da mu te glasine i priče ne daju vjetar u leđa.

– Ne potiče me to, iskreno. Tu u Zagrebu i Dinamu sam sretan – rekao je Hodžić pa se već okrenuo uzvratnoj utakmici trećeg pretkola Lige prvaka protiv Astane.

– Očekujemo da će biti kao i prva utakmica, da budemo agresivni i da slavimo. Svi dajemo svoj maksimum i to se vidi, dobro nam je došla sada ovakva utakmica, ajmo reći HNL. Napredujemo i idemo samo prema gore –kaže Armin pa dodaje za kraj:

– Ja sam dobar, spreman, malo je teren sad protiv Slaven Belupa bio tvrd, ali sve je riješeno. Kakva je atmosfera, takav je i rezultat – zaključio je plavi strijelac protiv Belupa Armin Hodžić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije