Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRATIO SE U HRVATSKU

Dinamovac o životnoj borbi: Operirao sam tumor, iza mene je teško razdoblje

Zagreb: U 16. kolu 1. HNL susreli se Dinamo i Varaždin
Luka Stanzl/PIXSELL
08.01.2021.
u 18:21

- Mogu reći pravu istinu. Operirao sam tumor testisa, to je bio jako težak period u životu. No, vratio sam se na teren i to je sad iza mene.

Josip Mišić u listopadu je pojačao Dinamo gdje je stigao na posudbu iz lisabonskog Sportinga. Nedavno je debitirao u utakmici s Varaždinom, trenutačno je s klubom na pripremama u Rovinju.

- Uvijek je lijepo vratiti se u Hrvatsku, posebno u najbolji hrvatski klub - rekao je Mišić za službenu stranicu Dinama.

- U Sportingu mi je bilo prvo inozemno iskustvo, nisam se najbolje snašao ni dobio pravu priliku. Otišao sam na posudbu u PAOK gdje sam imao jako dobrih godinu i pol dana. Igrao sam puno i zatim se dogodila moja bolest - rekao je Mišić pa pojasnio:

- Mogu reći pravu istinu. Operirao sam tumor testisa, to je bio jako težak period u životu. No, vratio sam se na teren i to je sad iza mene.

- Liga je napredovala, Osijek se digao, ali mislim da Dinamo nema konkurenciju. Dečki su napravili dobar dio posao u prvom dijelu sezone, nadam se da ćemo u nastavku biti još bolji, posebno u Europi - rekao je Mišić.

Ključne riječi

Komentara 1

TO
toplohladno
22:42 08.01.2021.

sretno dalje !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije