Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTVARIO TRANSFER

Dinamovac na odlasku zahvalio i bjeguncu od hrvatskog pravosuđa

Amer Gojak
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/6
06.10.2020.
u 15:19

" S ponosom i čašću kao da sam rođen u Zagrebu. U Dinamu sam postao igrač, reprezentativac svoje zemlje i Zagreb ću uvijek nositi u srcu kao svoj grad nakon rodnog Sarajeva", poručio je Amer Gojak

Amer Gojak više nije igrač Dinama. Potpisao je za Torinu, a riječ je o posudbi uz obveznu kupnju. Modri će za ovaj transfer dobiti oko šest milijuna eura. Gojak je u Dinamu bio od 2015. godine, a stigao je iz sarajevskog Olimpika. Ovaj 23-godišnji ofenzivac u međuvremenu je upisao i 12 nastupa za reprezentaciju BiH te postigao četiri gola.

Gojak se nakon transfera obratio navijačima Dinama te zahvalio braći Mamić koji su ga doveli. Zoran je danas trener prve momčadi, a Zdravko se u BiH skriva od hrvatskog pravosuđa.

"Šest godina sam nosio dres Dinama. S ponosom i čašću kao da sam rođen u Zagrebu. U Dinamu sam postao igrač, reprezentativac svoje zemlje i Zagreb ću uvijek nositi u srcu kao svoj grad nakon rodnog Sarajeva. Bilo je puno sreće, malo i tuge, ogromnog zadovoljstva a ponekad i razočarenja! No, sve je to život i jedna stepenica koju moraš preskočiti na putu do uspjeha.

Želim zahvaliti svima koji su mi ovih šest godina učinili život najljepšim na svijetu. Od Zdravka i Zorana Mamića koji su me doveli u Dinamo, svih trenera koje sam imao, svih mojih suigrača s kojima sam dijelio dobro i zlo. Momci, posebni ste! 

Iskreno zahvaljujem svim onim vrijednim ljudima koje nitko ne spominje a koji čine Dinamo onim što taj klub jest: velik da veći ne može biti! Od Tompe i Iveka, Anamarije, Galeta, Bukija, Ivanke, Luce… Svi vi ste zaslužni ne samo što sam postao nogometaš već što sam postao čovjek! I od srca vam hvala na tome! Hvala predsjedniku Barišiću i gospođi Peras koji vode moj Dinamo. Nije vam lako, ali „Nema predaje“. 

I na kraju, najveća hvala navijačima Dinama! Teško ću ikada moći zaboraviti onu plavu Budimpeštu, San Siro, Etihad, Allianz Arenu… Čuvajte naš Dinamo.

Davao sam uvijek sve od sebe za ovaj klub i nije mi lako ostaviti ga iza sebe, ali to je život! Voli vas vaš Goja", napisao je Gojak.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar KPJ_starinar
KPJ_starinar
17:44 06.10.2020.

Hvala Tebi Zdravko Mamić!

PE
peronja
12:17 07.10.2020.

dobar dečko, zahvalan za šansu. što je tu loše?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije