Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVIJE OPTUŽBE

Dinamovac Atiemwen završio na policiji, Iva Bošnjak podiže kaznenu prijavu

Atiemwen i Iva Bošnjak
Foto: Igor Kralj/Pixsell/Instagram
1/2
12.03.2019.
u 22:19

U stan su došli nakon noćnog kluba. Odvezli su, kaže, njegove prijatelje i nogometaše Rudeša Obanora iz Nigerije i Anesa iz Bosne te otišli kući. Nisu bili sami

Nakon što je i druga djevojka nakon Ive Bošnjak za napad optužila igrača Dinama Iyayija Atiemwena, on je završio u prostorijama policije.

Kako javlja Vijesti.hr, Nigerijac je ispitan u prostorijama policije, a za njih je skrijavući identitet objasnila kako je izgledao napad na nju. 

- Prvo me primio za ruke, pokušao me je svući. Ja sam se odupirala. Zatim me je počeo gušiti, a s drugom rukom me je opet počeo skidati. Ja sam ga molila da prestane, on nije prestao. Počeo me šamarati, ja sam počela vrištati - kazala je. 

Dio je ovo svjedočanstva 24-godišnjakinje s područja Velike Gorice

U stan su došli nakon noćnog kluba. Odvezli su, kaže, njegove prijatelje i nogometaše Rudeša Obanora iz Nigerije i Anesa iz Bosne te otišli kući. Nisu bili sami. Tvrdi da je u stanu bilo još troje ljudi. Nitko na njene vriskove nije reagirao. Pobjegla je, kaže, u kupaonicu, a on je naposljetku zaspao.

Cijelu situaciju nije htjela ranije prijaviti policiji.

- Ne želim poput Ive biti predmet javnog linča gdje će me svi vrijeđati, gdje mi nitko neće vjerovati kao što njoj nitko ne vjeruje jer, u principu, mentalitet naših ljudi je takav da ja sam žensko pa sam ja kriva - izjavila je djevojka.

Kaže da je i njoj izgovorio iste riječi kao i Ivi Bošnjak:

- Ja sam iz Dinama, velik sam igrač i mogu što god hoću.

Svoj iskaz dala je danas i u prostorijama kriminalističke policije u Zagrebu. Isto je jučer morao učiniti i Nigerijac kojeg djevojke optužuju.  

- GNK Dinamo potvrđuje da je naš igrač Atiemwen bio na obavijesnom razgovoru u policiji te u potpunosti surađuje u utvrđivanju svih činjenica. Prema do sada dostupnim informacijama, naš igrač nije osumnjičen niti prijavljen za počinjenje nikakvog protupravnog ponašanja - poručili su iz kluba, dodaju Vijesti.hr za koje je Iva Bošnjak rekla kako će podnijeti kaznenu prijavu protiv Atiemwena.  

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 19

RI
rikavac
22:36 12.03.2019.

Svidio ti se sto lijep i zgodan. klasicna prica sponzoruse ajd malo tuzit jadna a kroz nju protutnjalo kao Oluja 95

DU
Deleted user
23:48 12.03.2019.

Dosla je u njegov stan Fakat da si broje tetovazei jos da joj onda plati e nemoze tako. Po cijeloj Evropi se dogadjaju takve posjete u Stanove

PR
PrimoracRi
23:21 12.03.2019.

Zaglaviti će još kunta kinte zbog sponzoruše i nagle naravi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije