Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''MILJA ZA STADION''
Povratak na članak

Dinamova akcija polako se 'kotrlja': Premija zasad 7900 kuna

Da bi sretni navijač dobio milijun kuna, treba biti prodano 25 tisuća ulaznica

Komentari 3

LE
lepi77
15:47 17.10.2012.

nakon što su priznali da su lagali o broju prodanih ulaznica za porto sada se opet prenosi njihov broj prodanih ulaznica?

VL
SE
sestrićna
16:06 17.10.2012.

koji smijeh:))))))))

VL
NE
NebitanTJ
16:37 17.10.2012.

Mogu razumjeti revolt BBB-a i ZZD-a, ali ne mogu razumjeti njihove metode. Navijati da Sammir promaši jedanaesterac protiv Bruggea, namjerno prekidati utakmice, neke tobožnje bojkote... Pa uništavate klub ljudi moji i ne pokazujete djelima ama baš nikakav legitimitet ni legalitet da se zovete nekima koji istjeruju pravdu. Ako ja volim svoj klub, tko god u njemu bio, ne mogu ne doći na utakmicu i ne gledati je. Kad ja gledam taj klub, znam da je to MOJ klub i taj mi osjećaj nitko ne može oduzeti. Vama je netko to oduzeo jer vam je bio slab ili ga niste imali. Hajde bok!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.