Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EURO NOGOMET

Dinamov sljedeći protivnik u Europi potvrdio lošu formu

Anderlecht
Foto: Reuters/Pixsell
30.09.2018.
u 16:56

Kod briselskog kluba su cijelu utakmicu igrali i Ivan Santini i Antonio Milić.

Nogometaši Anderlechta, kod kojeg Dinamo gostuje u Europskoj ligi u četvrtak, odigrali su kod kuće u 9. kolu Belgijske lige samo 0:0 protiv Sint Truidena.  

Slavni belgijski klub je u vrlo lošoj formi, preko tjedna su kod kuće ispali u Kupu od drugoligaša St. Gilloisea s čak 0:3, a u nedjelju nisu uspjeli dobiti slabašni Sint Truiden, koji je od 22. minute ostao bez isključenog Ceballosa. Kod briselskog kluba su cijelu utakmicu igrali i Ivan Santini i Antonio Milić

Nakon devet kola Anderlecht je treći s 17 bodova, osam manje od Club Brugesa. 

Anderlecht je u prvom kolu Europske lige izgubio u gostima kod Spartaka iz Trnave, koji je u 10. kolu slovačke lige poražen kod kuće od Slovana iz Bratislave s 1:2 i zauzima tek deveto mjesto na ljestvici.  

>> Pogledajte i Bilićev put od Hajduka do Al Ittihada

Ključne riječi

Komentara 2

ST
Startrack
17:09 30.09.2018.

Kakav je ovo nepismeni naslov? Losu krizu? Valjda losu formu ili veliku krizu? Nikad dosad nisam pisao protiv pravopisa ovdje al ovo je previse.

PR
prajdali100
17:25 30.09.2018.

Ovo je napisano zbrda zdola.Bez veze. Znam nedjelja je ali ipak...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije