Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okusio elitni rang

Dinamov najmlađi igrač u povijesti LP-a Halilović: Bio je lijep debi!

'07.10.2012., Gradski stadion, Koprivnica - MAXtv 1. HNL, 11. kolo, NK Slaven Belupo - GNK Dinamo. Alen Halilovic. Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL'
'Dalibor Urukalovic/PIXSELL'
24.10.2012.
u 23:21

- Igrao sam u Osijeku defenzivnog veznog, bilo je danas malo čudno jer dugo nisam igrao, ali mislim da sam se dobro snašao! - rekao je Domagoj Vida.

Maksimirskoj se publici po prvi put u Ligi prvaka predstavio i mladi, 16-godišnji Alen Halilović. Trener Ante Čačić dao mu je šansu u sudačkoj nadoknadi, da osjeti Ligu prvaka, atmosferu...

- Bio je lijep debi, no nismo ostvarili to što smo htjeli - rekao je kratko Halilović te se osvrnuo na gostovanje u Parizu:

- Bit će teško, radi se o jednoj od najboljih momčadi Europe, ali pokušat ćemo odigrati što bolje. Što se mene tiče, dečki mi puno pomažu savjetima, hvala im, kao i treneru.

Domagoj Vida korio je sebe i suigrače zbog pogrešaka kod golova.

- I treći put izgubili smo 0:2, imali smo čak i neke šanse. Nismo bili koncentrirani, dobili smo dva gola iz naših glupih grešaka. PSG je zasluženo pobijedio, mi idemo dalje raditi. Nije bilo loše tih prvih pola sata, no oni iskoriste i najmanju pogrešku. Pokazali su da su klasa iznad nas. Nadam se da ćemo biti što bolji - kaže današnji Dinamov zadnji vezni.

- Igrao sam u Osijeku defenzivnog veznog, bilo je danas malo čudno jer dugo nisam igrao, ali mislim da sam se dobro snašao!

>>Dinamo nastavio po starom, Parižani pobijedili s pola gasa

>>Čačić odgovorio Zoranu Mamiću: Ja samo radim svoj posao...

>>Šimunić: A sad idemo malo u šoping po Parizu!

>>Šuker: Da Dinamo uloži 200-300 milijuna, bilo bi puno bolje...

Komentara 5

AN
Andreeejjj
23:35 24.10.2012.

Uvijek i dokad iste bajke...prije utakmice: p"objedit čemo"!!!...a na kraju: "igrali smo protiv najbolje mmčadi Europe"...bla bla bla... Luzeri i diletanti vratite lovu i radit u fabriku!!!

BI
billynik
23:58 24.10.2012.

Što ti je to fabrika?

SN
snovakor
07:48 25.10.2012.

Totalni luzeri !! Žive samo od priće !! I čak igrači su pokupili priću od Maminja !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije