Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počeo na Hvaru

Dinamov igrač otišao u Rijeku: Baki moram zahvaliti što se bavim nogometom

22.01.2021.
u 13:00

Ne očekujem da ću odmah zaigrati, moram se dokazati i izboriti povjerenje trenera, rekao je Roko Jurišić.

Hrvatski nogometni prvoligaš Rijeka objavio je u petak kako je angažirao dosadašnjeg lijevog braniča druge momčadi Dinama Roka Jurišića s kojim je potpisao ugovor na tri godine.

- Zadovoljan sam što sam došao, Rijeka je velik klub i to je dobro za moj razvoj. Rijeka mi je pružila priliku i to je najbolja motivacija da dam maksimum na treningu i utakmicama. Ne očekujem da ću odmah zaigrati, moram se dokazati i izboriti povjerenje trenera. Moram se priviknuti i radom izboriti svoje mjesto u momčadi - rekao je Jurišić pri dolasku na Rujevicu.

22.10.2019., OSK Metalist Training Ground, Harkiv, Ukrajina - UEFA Liga prvaka mladih, skupina C, 3. kolo, FC Shakhtar Donetsk - GNK Dinamo. Roko Jurisic Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Jurišić se nogometnom počeo baviti u hvarskom Jadranu, zatim u Samoboru, pa u Zagrebu, da bi od 2015., odnosno od kadetskog uzrasta bio u Dinamu.

- Kako su moji roditelji dosta putovali, ja sam uz dvojicu braće živio kod bake na Hvaru. Dosta smo vremena provodili na otvorenom i tako sam počeo igrati nogomet, tako da na tome moram zahvaliti baki. Krenuo sam igrati u NK Jadran, zatim sam nastavio u Samoboru, te sam šest godina proveo u NK Zagreb - rekao je Roko koji je dio karijere proveo na lijevom krilu.

- Kad sam stigao u NK Zagreb trener Dino Julardžija premjestio me je na poziciju lijevog beka, tu sam se dobro snašao i na tome sam mu zahvalan. Nakon toga sam 2015. godine u kadetskom uzrastu otišao u Dinamo. Najbolje se osjećam na poziciji lijevog beka, a tu poziciju igra i moj najdraži igrač Brazilac Marcelo - zaključio je Roko Jurišić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije