Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBENO:

Dinamov dragulj novi je igrač kluba Silvija Berlusconija...

Foto: privatni album
1/3
01.10.2020.
u 12:06

"Veliko hvala svima u Dinamu koji su bili dio mog nogometnog puta a koji su me učinili boljim nogometašem i boljom osobom. Dinamo će uvijek biti moja ljubav. Sada postajem najveći navijač Dinama!"

Krilni napadač zagrebačkog Dinama, Antonio Marin (19) i službeno je dogovorio posao s drugoligaškim klubom bivšeg talijanskog premijera i predsjednika Milana, Silvija Berlusconija - Monzom. 

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamove pripreme

Marin je potpisao jednogodišnju posudbu uz pravo Monze na prvootkup za 6 milijuna eura, javljaju nam iz Italije. Marin je u Italiju otputovao sa svojim agentom Miroslavom Bičanićem te je obavio sve liječničke preglede  te će, sada kada je ugovor potpisan, automatski i ostati u Italiji. 

Podsjetimo, nakon što ga je prije koji mjesec mučila ozljeda, Marin je na početku ove sezone odigrao tri utakmice za Dinamovu drugu momčad u 2. HNL te zabio tri gola uz jednu asistenciju. U prvoj se momčadi nije naigrao niti pod jednim trenerom na modroj klupi, ali je ove sezone za prvu momčad  zaigrao u Kupu protiv Ferdinandovca gdje je Dinamo pobijedio 7-1.

- Dojmovi iz Monze su odlični, primjetan je veliki entuzijazam ljudi iz Monze koji su me dočakali a ugovor sam potpisao s gospodinom Gallianijem koji je stvarao jedan od najvećih klubova u povijesti nogometa - poručio je nakon potpisa Marin. 

 - Ambicija Monze je kao i moja, velika da veća ne može biti. Znam da me čeka veliko iskušenje ali spreman sam na izazov.
Veliko hvala svima u Dinamu koji su bili dio mog nogometnog puta a koji su me učinili boljim nogometašem i boljom osobom. Dinamo će uvijek biti moja ljubav i možda ovo nije kraj puta već samo neka pauza… Sada postajem najveći navijač Dinama! - poručio je sada već bivšem klubu.

Foto: Jole Obrenović, Robert Šipek

Marin je na gostovanju u Varaždinu zabio za konačnu pobjedu 'modrih' 3-1. Bio je to njegov prvijenac u seniorskom nogometu,

- Gol sam posvetio svojoj obitelji koja je uvijek bila uz mene, posebno mom dedi Branku koji me vozio na treninge i dao cijelog sebe za moj nogomet. Deda, ovo je bilo za tebe! - poručio je tada Marin. 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
12:34 01.10.2020.

Mamiću treba dić spomenik u centru grada ili bar preimenovat stadion maksimir u “ stadion kralja Zdravka Mamića”

DI
Dinamenavek
12:18 01.10.2020.

Sretno lima

Avatar rajon rondo
rajon rondo
12:52 01.10.2020.

Ono kad ti je idol osudjeni kriminalac, dokaz gdje smo došli kao društvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije