Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Dinamo za doigravanje Lige prvaka

Zagreb: GNK Dinamo i NK Osijek susreli se u 3. kolu Prve HNL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
16.09.2020.
u 12:36

Dinamo će danas protiv Ferencvarosa igrati najvažniju utakmicu dosadašnjeg dijela sezone, ulog je doigravanje za Ligu prvaka, a trener hrvatskog prvaka u predvečerje susreta imao je samo jednu dvojbu oko momčadi koju će poslati na travnjak Groupama Arene.

Kristijan Jakić ili Amer Gojak? Ako je poljudski derbi bio generalka za ovu momčad, onda je sve spremno, jer su Modri s Jakićem u veznoj liniji položili ispit. Bivši veznjak Lokmotive nije bio impresioniran veličinom utakmice i odradio je svoj posao jako dobro, a ako će se Mamić voditi onom o „ne mijenjanju dobitne formule“, onda bi jedanaestorica iz derbija trebala zaigrati večeras.

Pogledajte specijalnu Germania ponudu za utakmicu Ferencvaros – Dinamo

Kako god bilo, pred igračima hrvatskog prvaka je utakmica 'biti ili ne biti', pa iako su unazad godinu dana ostali bez nekih važnih igrača, ekipa bi trebala biti dovoljno pripremljena za susret protiv najpopularnijeg mađarskog kluba. Prolazom u iduće pretkolo Lige prvaka Dinamo bi osigurao europsku jesen, ali se nakon sjajne prošle sezone u redovima hrvatskog prvaka vjerojatno ne zadovoljavaju ničim slabijim od grupne faze Lige prvaka.

Provjerite detaljnu razradu za utakmicu Ferencvaros - Dinamo

Hoće li Mađari uzvratiti za prošlogodišnje poniženje (0:4) ili će hrvatski prvak ipak opravdati ulogu favorita – odluka je na tebi!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije