Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izrešetali suparnike

Dinamo utrpao deset komada slovenskom drugoligašu

Dinamo na pripremama
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/3
03.07.2019.
u 21:44

Na kraju je uz dvije asistencije za vodstvo plavih Komnen Andrić zabio četiri pogotka

Dinamo nema sreće s pripremama, odnosno s vremenskim uvjetima u kojima igra svoje utakmice. U srijedu je u Murskoj Soboti opet lijevala kiša tijekom utakmice, ali se utakmica mogla uglavnom normalno igrati.

Možda su ti uvjeti više štetili protivniku. Dekani, slovenski drugoligaš nedaleko Kopra, teško je stradao od plave momčadi, poražen je s čak 10:0.

U prvom poluvremenu Dinamo se 'mučio' i vodio sa samo 3:0, no u nastavku smo gledali golijadu. Na kraju je uz dvije asistencije za vodstvo plavih Komnen Andrić zabio četiri pogotka (dva iz jedanaesterca), dva je zabio Kadzior, a po jednom su se u strijelce upisali Marin, Baturina, Majer i Ćuže. 

>>> Pogledajte reakciju Bjelice nakon 'pripremne desetke'

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Tetec Cinober
Tetec Cinober
06:32 04.07.2019.

čuj to ...utrpali 10 komada drugoligašu. Pa bravo. 🤣🤣🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije