Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Futsal

Dinamo u zadnjoj sekundi izgubio broj dva

Futsal Dinamo, Šalata
Foto: Futsal Dinamo
1/3
16.04.2019.
u 00:22

Futsal Dinamo je do posljednje sekunde utakmice protiv AFC Universitasa imao drugo mjesto, no Ivan Tustonjić je sa sučevim zviždukom zabio za 3:3 te će “plavi”, umjesto s druge pozicije u doigravanje ući kao četvrti

Završen je osnovni dio sezone u Prvoj hrvatskoj futsal ligi. U četvrtfinalu doigravanja prvoplasirano Novo Vrijeme Apfel igrat će protiv osme Crnice.

Futsal Dinamo je do posljednje sekunde utakmice protiv AFC Universitasa imao drugo mjesto, no Ivan Tustonjić je sa sučevim zviždukom zabio za 3:3 te će “plavi”, umjesto s druge pozicije u doigravanje ući kao četvrti.

Futsal Dinamo, Šalata
1/3

Tako je dubrovački Square, unatoč 1:7 porazu od Crnice, prvi dio sezone završio na drugom mjestu te će u četvrtfinalu igrati protiv sedmog Splita koji je svladao Jesenje s 5:3.

Četvrtfinale se igra na dvije pobjede, a prva utakmica igra se već u četvrtak (18. travnja), uzvrat 26. travnja, a eventualna majstorica 30. travnja.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
00:36 16.04.2019.

Presjeklo me, mislio sam pravi dinamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije