Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Juniorski LP

Dinamo u Ligu prvaka krenuo porazom od Lyona (0:2)

Nikola Moro
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
14.09.2016.
u 16:55

Mladi dinamovci prošle su sezone uspješno prošli skupinu i prezimili, zatim bili bolji i od Anderlechta, ali onda su izbačeni jer je igrao Matija Fintić koji je zbog tri žuta kartona imao suspenziju

Mladi nogometaši Dinama gostujućim porazom započeli su juniorsku Ligu prvaka. Lyon je u prvom kolu LP-a mladih slavio s 2:0 i upisao tri boda.

Momčad Marija Cvitanovića bolje je otvorila susret, u prvih 15 minuta zaprijetili su Moro i Lovren, ali bili su neprecizni. A onda je, kako to već obično biva kad ne iskoristiš svoje prilike, uslijedio hladan tuš. Lyon je prvi puta pucao po golu i odmah zabio, strijelac je bio Vieira. Domaćoj momčadi to je dalo krila pa je napokon i proigrala, a u 30. minuti bila je blizu povećanju vodstva, ali Gouiri je pogodio vratnicu.

Do kraja prvog dijela još su za Dinamo probali Olmo i Fintić, ali rezultat se nije mijenjao. Plavi su u prvom dijelu imali sedam pokušaja, ali niti jedan u okvir gola.

U nastavak je domaćin bolje krenuo, prvu priliku promašio je Gouiri, a onda je u 58. došlo i do konačnog rješenja, MKaolida je zabio na asistenciju Gouirija. 

Nakon toga Dinamo je potpuno pao i upisao prvi poraz.

Podsjetimo, mladi dinamovci prošle su sezone uspješno prošli skupinu i prezimili, zatim bili bolji i od Anderlechta, ali onda su izbačeni jer je igrao Matija Fintić koji je zbog tri žuta kartona imao suspenziju.

Komentara 2

Avatar cera
cera
17:03 14.09.2016.

Dobro su prošli, večeras seniori dobivaju 4 komada

DU
Deleted user
17:17 14.09.2016.

Bas me čudi taj rezultat. Mislio sam da će biti najmanje sedam golova razlike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije