Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FUTSAL

Dinamo u Dubravi dočekuje Alumnus

Nacional - Futsal Dinamo
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/6
22.11.2015.
u 13:59

- Fokus mora biti samo na rezultatu i za to ćemo zasigurno trebati i pomoć naših navijača koji su uvijek tu uz nas, a koliko nam znače pokazali su u Vinkovcima kada smo nošeni njihovom podrškom pružili pravu predstavu na terenu, izjavio je uoči utakmice Dinamov kapetan Matija Đulvat.

U posljednjem kolu prvog dijela sezone Dinamo će danas u Sportskoj dvorani Dubrava, s početkom u 20 sati, ugostiti gradskog rivala Alumnus. Iako stanje na ljestvici sugerira kako je Dinamo apsolutni favorit, dvoboji s Alumnusom dosad su donosili neizvjesne utakmice pune rezultatskih preokreta.  Još i danas svi pamte finale regionalnog kupa prošle sezone kada je Dinamo u prepunom Draženovom domu stigao do pobjede u posljednjim sekundama utakmice.

- U nedjelju nas očekuje iznimno teška utakmica, i ništa osim pobjede neće biti važno. Ne zanima nas dojam, ni trenutna forma momčadi, ni ozlijede... Fokus mora biti samo na rezultatu i za to ćemo zasigurno trebati i pomoć naših navijača koji su uvijek tu uz nas, a koliko nam znače pokazali su u Vinkovcima kada smo nošeni njihovom podrškom pružili pravu predstavu na terenu, izjavio je uoči utakmice Dinamov kapetan Matija Đulvat.

Bit će ovo prvi susret Dinama u dvorani u Dubravi, dijelu grada koji je uvijek bio naklonjen plavoj boji i svemu što Futsal Dinamo predstavlja. 

Odigravanjem ove utakmice u Dubravi na neki će se način zaokružiti priča o Dinamu kao klubu svojih navijača, jer su kroz nešto više od godinu dana obišli sve dijelove grada i pokazali kako ih podrška navijača prati gdje god krenuli. 

Iz Dinama se nadaju kako će se fantastična atmosfera na nastaviti i u Dubravi, i kako će na najbolji mogući način završiti prvenstveni dio ove polusezone, te jednako samouvjereno nastaviti svoj put u Kupu Hrvatske.

>> U humanitarnoj utakmici za Vukovar, Futsal Dinamo Aureliji zabio osam komada

Komentara 2

ED
europski dinamo
14:12 22.11.2015.

Kad je karusel?

TO
Toma2
16:25 22.11.2015.

Idemo na treće mjesto!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije