Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za LP

Dinamo u drugom pretkolu igra protiv izraelskog prvaka

Dinamo Cracovia
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/6
17.07.2018.
u 23:41

Dinamo u srijedu igra sa Sesvetama, pretposljednju provjernu utakmicu i to na glavnom maksimirskom, novom, travnjaku i tek treba vidjeti kakav je novi, Bjeličin Dinamo s obzirom na to da je u Maksimir sletjelo mnogo novih igrača (12).

Odigrano je prvo pretkolo Lige prvaka u kojem je naš prvak Dinamo bio slobodan, ali sigurno ne može biti miran pred drugo pretkolo koje starta za plave 24. srpnja, dakle, za manje od tjedan dana.

Naime, suparnik će mu biti Hapoel Ber Sheva, izraelski prvak koji je pokazao apsolutnu nadmoć u prvoj rundi kvalifikacija. Naime, izraelski je klub igrao protiv Flore iz Tallinna i nakon 4:1 i u Estoniji slavio i kod kuće s 3:1 te sa 7:2 ide na gostovanje u Maksimir. Dinamov trener Nenad Bjelica bio je u Estoniji na prvoj utakmici mogućih suparnika i odmah mu je sve bilo jasno.

>> Pogledajte najbolje trenutke s dočeka vatrenih

- Nakon pet minuta prestao sam pratiti Floru, bilo je očito da Hapoel neće imati problema, da će oni biti naš suparnik u sljedećem krugu kvalifikacija – govorio je trener Dinama nakon prve utakmice, a pokazalo se da je bio apsolutno u pravu.

Izraelci su svoj prolaz bez većih problema potvrdili i u uzvratu kod kuće, nakon 48 minuta imali su 3:0 vodstvo, dakle ukupnih 7:1, tek je Flora na kraju zabila još jedan počasni pogodak.

Dinamo u srijedu igra sa Sesvetama, pretposljednju provjernu utakmicu i to na glavnom maksimirskom, novom, travnjaku i tek treba vidjeti kakav je novi, Bjeličin Dinamo s obzirom na to da je u Maksimir sletjelo mnogo novih igrača (12).

No, da će plave čekati težak posao u utorak protiv izraelskog prvaka, nije dvojbeno, to prije jer današnji Dinamo malo tko doista poznaje, možda je to i prednost za Bjelicu pred ove dvije utakmice s Izraelcima.

Dinamo Cracovia Dinamo Cracovia
1/24

Komentara 4

DH
dalibor.hren
05:44 18.07.2018.

Kakav je "Bjeličin" Dinamo s 12 novih igrača??? Očito NOVI, novi kao i travnjak, jedino su tribine stare, isto kao i Uprava!

BI
binki
07:48 18.07.2018.

12 novih!!!! Koliko je od njih pojačanje???? Eventualno Majer.Ove godine ispadanje na prvoj prepreci. E da je 1/3 novaca ukradenih od jugoslovena iz bosne uz svesrdnu pomoć BarišićaSvetine,Vrbanovića,Rožića .. Di bi nam bio kraj?

ST
stefj
10:23 18.07.2018.

Nije odigrana niti jedna jača pripremna utakmica, nije odabrano niti 20-tak igrača koji će činiti ekipu, možda jedino ima naznaka kakvu igru želi trener, no nije sigurno da će to igrači moći odigrati... Od igrača koji su došli, čine se najlošijima igrači na kojima je inzistirao trener, no premalo je to utakmica i preslabi su bili protivnici. Uglavnom, bit će čupavo protiv Izraelaca i pitanje da li ćemo proći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije