Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pišu Portugalci

Dinamo cilja na dečka poniklog u slavnom klubu, pogledajte što zna

Ygor Nogueira
Foto: Screenshot
21.05.2020.
u 14:25

Nogueira je karijeru započeo u uglednom brazilskom klubu Fluminenseu, visok je 187 centimetara, a tržišna vrijednost mu je procijenjena na 650 tisuća eura.

Zagrebački Dinamo, aktualni prvak Hrvatske, trudi se u Maksimir dovesti Brazilca Ygora Nogueiru, 25-godišnjeg braniča portugalskog kluba Gil Vicentea! 

Donosi to ugledni portugalski list Record, čiji novinar u nastavku ističe da ponuda pristigla iz Zagreba nije zadovoljila čelnike trenutačno devetoplasiranoga kluba tamošnje lige.

U nastavku dodaje da su u gil Vicenteu otvoreni za daljnje pregovore ako Dinamo ponudi koji euro više, međutim ne navodi koliko su Modri u prvom pokušaju kanili platiti.

Nogueira je karijeru započeo u uglednom brazilskom klubu Fluminenseu, visok je 187 centimetara, a tržišna vrijednost mu je procijenjena na 650 tisuća eura.

Ove je sezone za klub zabilježio 16 nastupa, te je jedan od vodećih igrača lige u 'očišćenim' loptama ispred vlastita gola. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar SarahER98
SarahER98
03:34 22.05.2020.

w​w︆︅​w​​​︆︅.︆︅​​​k​​i︆︅︆︅s︆︅​s​t​​o​k​​.​c​​o︆︅​m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije