Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autori: Drago Hudika, Hina
Luda završnica

Dinamo se namučio protiv Slavena, plave u 90. minuti spasio Petković

Dinamo se namučio protiv Slavena, plave u 90. minuti spasio Petković
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
17.06.2020. u 20:56

Dinamo se namučio protiv Slavena, ali je na kraju pobijedio s 3:2 golomom u 90. minuti. Plavi su tako izborili 23. prvenstvenu pobjedu ove sezone.

U 29. kolu Prve HNL momčad Igor Jovićević je u Maksimiru nadjačala Slaven, nakon što su se gosti uspjeli vratiti nakon 0:2.

Strijelci za plave bili su Kadzior (23.), Ivanušec (37.) i Petković (90.). Slaven je smanjio autogolom Teophile-Catherinea (45.), a u četvrtoj minuti nastavka Lima je zabio za 2:2.

Nakon što je u 13. minuti pogodio suparnički gol iz zaleđa, Kadzior deset minuta kasnije dovodi Dinamo u vodstvo. Petković je povukao loptu s Dinamove polovice igrališta i pred kaznenim prostorom prevario obrambenog igrača Belupa pa asistirao Kadzioru.

U 37. minuti Dinamo povećava prednost. Kadzior je odlično pucao s 27 metara, Slavenov vratar Ježina je uspio skrenuti loptu ali lopta se odbija od prečke do slobodnog Ivanušeca koji ubacuje loptu u praznu mrežu za 2:0.

Slaven Belupo smanjuje na 2:1 i to zahvaljujući Teophilu koji zabija autogol u 45. minuti.

Odmah na početku drugog poluvremena u 49. minuti Cruz Mateus Lima zabija za 2:2.

No,na samom kraju utakmice, u 90. minuti, Bruno Petković donosi pobjedu domaćoj momčadi, pogađa glavom nakon udarca iz kuta kojeg je izveo Antonio Marin.

Plavi su prvi put igrali pred navijačima nakon tri mjeseca kada je sezona prekinuta zbog pandemije koronavirusa. Utakmicu u Maksimiru uživo je gledalo 1682 navijača.

>>>> BBB dobili bitku, na Valentinovo 2000. vraćeno ime Dinamo

Komentara 13

KA
kanđija
23:58 17.06.2020.

Dinamo je i u ovom nastavku osvojio najviše bodova i svoju prednost sa 18 bodova povećao ma 19 i praktično osvojio naslov. Treba razumjeti i igrače jer znaju da su prvaci a svi protiv njih idu 120 %. Barem ima golova. Kod Bjelice je to bila kontrolirana igra i 1:0.Sve čestitke i igračima i treneru.

AP
apathylolz
19:23 17.06.2020.

Hahaha koji jadnici iz VL... Dinamo se muci u naslovu, a 7 minuta utakmice hahaha Patite🤣🤣

PA
pappmisi
16:19 18.06.2020.

Teophile-Catherinea- je potpuno van forme , srednj red slab ne zatvara dobro prostor , ovako slabe momcadi imaju puno prilika sto ce biti kada se susretnemo sa boljim momcadima !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije