Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GUŽVA U MAKSIMIRU

Dinamo spreman potrošiti pet milijuna eura na tri prinove, sve bi trebalo biti brzo gotovo

Nigel Robertha
Foto: Kim Price/Newscom/PIXSELL
1/2
21.01.2021.
u 12:40

Rijeci će navodno pripasti četiri milijuna eura, a uz spomenuti dvojac, redove Modrih bi trebao osnažiti i napadač Levskoga iz Sofije

Ivan Nevistić i Daniel Štefulj možda će već do kraja dana postati novi članovi Dinama. Potvrdio je to u razgovoru za Sportske novosti predsjednik Rijeke Damir Mišković, pa tome dodao da će Rijeka zauzvrat dobiti mladog beka Jurišića, ali i još dvojicu u ovome trenutku nepoznatih igrača.

Rijeci će k svemu pripasti još navodno četiri milijuna eura, a uz spomenuti dvojac, redove Modrih bi trebao osnažiti i napadač Levskoga iz Sofije, Nigel Robertha (22).

Robertha je, kažimo, karijeru započeo u omladinskom pogonu Feyenoorda, kalio se u Cambuuru, a nastupao je i za mlađe selekcije nizozemske reprezentacije. Premda je rođen u Dordrechtu, odlučio se za Curaçao.

Bugarski mediji tvrde da je Dinamo pristao isplatiti odštetu u visini od 950 tisuća eura.

Komentara 1

DM
drago.miota
09:27 22.01.2021.

pa niste napisali 4 miliona plus 3 boda 2;0

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije