Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naši klubovi u EL
Povratak na članak

Dinamo se već mučio s Estoncima, a Lokomotiva ne zna gdje će biti domaćin

– Želimo nastaviti niz u našoj ligi i u utakmici sa Slavenom koji vodi odličan trener Stipić. Koprivničani igraju dopadljivo i lepršavo, znaju biti i opasni – kazao je Mamić o tom današnjem srazu.

Komentari 7

PE
Perspektivan
12:34 19.09.2020.

Veliki znalac vukas zeli turke pa da pokaze svu raskos svog trenerskog talenta!

VL
TA
tarzan
09:11 19.09.2020.

Teško je predvidjeti ali imam osjećaj da su nam klubovi u Europi nakon 5-6 sezona kad su bili konkurentni ponovno nekonkurentni. Tako da se bojim da će u 4. pretkolu biti samo Dinamo koji je već tamo.

VL
ST
stefj
10:04 19.09.2020.

Kako danas izgledaju klubovi u Hrvatskoj, pitanje je da li će itijedan proći u slijedeće kolo, uključujući i DInamo...

VL
Avatar mladen valentić
mladen valentić
14:27 19.09.2020.

Ne radi se tako da rasprodaješ sve što vrijedi, pred kvalifikacije za Europu! Čak i da dovedeš ekstra pojačanja, teško da se u tako kratkom vremenu mogu prilagoditi na novu sredinu i uigrati se s ekipom! Dinamo je imao i puno jača imena, nego što je imao prošle i pretprošle sezone, ali im je falilo da budu malo duže na okupu, da bi uradili u Europi respektabilne rezultate. Kad se dogodilo da dvije sezone nisu rasprodavali ekipu i da su dvije sezone glavnina njih, bila na okupu i imajući trenera, koji zna pripremiti ekipu, činili su sjajne stvari, pa su često znali završiti na UEFA natječaju: Potez dana, za najbolje poteze ili pogotke!

VL
CO
coky
12:02 19.09.2020.

Eben je taj Slaven i još je k tome iz Koprivnice, tako da je sve moguće,ali više vuče na dvojku.

VL
ZO
zoca
11:25 19.09.2020.

Lokosi ce dobiti 5 komada od Malmöa

VL
DH
dalibor.hren
15:40 19.09.2020.

Nisu željeli Mađare kojima su lani utrpali 4 komada!? Sad se pribojavaju goropadnih Estonaca. Bilo bi najbolje da igraju protiv Rudara iz Špičkovine!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.