Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
grkov posrednik BONIĆ

'Dinamo se nije trebao odreći Papa, već ga traže Englezi'

Dimitros Papadopoulos
Marko Prpić
23.12.2009.
u 08:31

– On je veliko ime i brzo će naći novi angažman. Traži ga, među ostalim, i jedan engleski klub, a potražnja je velika i u Grčkoj - kaže Papov posrednik.

Nekadašnji Dinamov nogometaš i prošloga ljeta posrednik u dovođenju Dimitriosa Papadopoulosa, Mario Bonić, još nema saznanja da se Grk rastao s plavima.

– To mi je prvi glas, Dimitrios mi nije rekao da je dobio otpremninu. Trenutačno je s obitelji u Engleskoj, a za Božić bi trebao biti u Ateni – kaže Bonić.

Razočarani ste zbog naprasnoga raskida s plavima?

– Čudno mi je to, jer Papadopoulos to nije zaslužio. Igrač je sjajnih preporuka i statistike, ali, na žalost, nisu ga dobro primili mediji i navijači u Zagrebu.

Ali, ni po čemu nije opravdao plaću od 650.000 eura po sezoni, što je astronomski iznos.

– Najprije, morate znati da kada igrač takvoga renomea dolazi iz Italije u Hrvatsku, mora imati visoku cijenu. A da bi iskazao sav svoj potencijal, mora imati kontinuitet, a Pap ga u Dinamu nije dobio. Uvjeravam vas da je sjajan nogometaš i da ga se Dinamo nije trebao tako lako odreći.

Je li vam se žalio na tretman u Dinamu?

– Nikada! Uvijek mi je govorio da su u klubu prema njemu svi bili vrlo korektni.

Ima li ponuda za Dimitriosa?

– On je veliko ime i brzo će naći novi angažman. Traži ga, među ostalim, i jedan engleski klub, a potražnja je velika i u Grčkoj. S Larisom i Arisom već smo gotovo započeli pregovore o uvjetima potpisa – zaključio je Mario Bonić.

Komentara 7

KO
kokolo112
19:23 23.12.2009.

I engleska 4. liga je engleska

KO
kokolo112
19:23 23.12.2009.

Isprika na pravopisu

MR
mrdalo
13:03 23.12.2009.

Neka on samo ide,pa i u Englesku,sto je taj lik pokazao u Dinamu...apsolutno nista.To su takvi igraci koji na zalasku karijere dolaze u nase klubove.imaju love,boli ih k.....,i nije im stalo da se dokazuju ili znoj prolijevaju,to je velika greska nasih klubova,a ponavljajau je iz godine u godinu i Dinamo i Hajduk.Bolje da se oslone na mlade igrace,tako stede novce i stvaraju igrace koji ce nesto nasim klubovima i donijeti,ali na zalost sve sto valja ide u ligu petice ilineke druge jake europske klubove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije