Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJSKA

Dinamo razbio Triglav; spektakularni golovi Fiolića i Olma

Dinamo Triglav
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/11
04.07.2018.
u 20:01

Zagrepčani su bili puno bolja momčad, dominirali od prve do zadnje minute, a strijelci u novoj pobjedi Dinama bili su Šitum, Fiolić, Olmo i Budimir.

Dinamo je upisao još jednu pobjedu na pripremama u Sloveniji, modri su danas s 4:0 nadvisili slovenskog prvoligaša Triglav, piše Goal.

Zagrepčani su bili puno bolja momčad, dominirali od prve do zadnje minute, a strijelci u novoj pobjedi Dinama bili su Šitum, Fiolić, Olmo i Budimir. Treba istaknuti i dva prekrasna eurogola Fiolića i Olma koji su s 25 metara probijali mrežu Slovenaca, a Bjelica je prigodu dao igračima koji su manje participirali (ili nisu uopće) u jučerašnjoj pobjedi nad Austrijom Klagenfurt...

Dinamo Triglav
1/11

Dinamo je poveo već u 7. minuti; Olmo je na desnoj strani pronašao Fiolića, ovaj loptu nesebično poslužio za Šituma kojem s pet metara nije bilo teško dovesti Zagrepčane u vodstvo. Samo dvije minute kasnije Fiolić se probio lijevom stranom i idealno ubacio na suparnički peterac, a tamo Perić glavom pogodio gredu. Ivan Fiolić bilo je prilično razigran, pa je u 28. minuti sam povisio rezultat. Veznjak Dinama sjajno je naciljao s 25 metara, neobranjivo pogodio gornji lijevi kut Kaseljovih vrata...

Početak drugoga dijela donio je novu inicijativu modrih, te odmah spektakularan pogodak Olma. Mladi Španjolac presjekao je jedno dodavanje Slovenaca, prebacio jednog igrača, a onda iz voleja s 20-ak metara "rasparao" mrežu Triglava. Samo pet minuta kasnije Olmo se upisao u asistente, sada je lijepo proigrao Budimira koji pod prekršajem uspjeva matirati Kaselja za 4:0. Dinamo je dominirao do kraja utakmice, ali rezultat se više nije mijenjao...

Dinamo (4-1-4-1): Šemper - Stojanović (od 69. Moharrami), Lešković (od 60. Teophile-Catherine), Perić, Lecjaks - Gojak (od 65. Majer) - Šitum, Fiolić, Olmo, Oršić - Budimir (od 60. Menalo).

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
20:55 04.07.2018.

Opet bu kmečanja ove godine hehe. Čestitajte Dinamu novi naslov več sad.

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
21:26 04.07.2018.

Di će slovenci nogomet pa su doma uz tv ekrane ?

Avatar miki67
miki67
20:56 04.07.2018.

A jesu našli klub za razbit, da umreš od smjeha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije