Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO KAŽE UEFA?

Dinamo prošao dalje jer suparnik misli da je opasno putovati zbog korone

Nyon: Susret juniora Dinama i Benfice u četvrtfinalu UEFA Lige pravaka mladih
Luka Stanzl/PIXSELL
13.02.2021.
u 12:00

Naime, Rosenborg je odustao od natjecanja smatrajući da je preopasno putovati u drugu zemlju obzirom na novu prijetnju koja dolazi od strane koronavirusa čiji se novi soj ubrzano širi od Velike Britanije na ostatak Europe

Juniorska Liga prvaka trebala se igrati ubrzanim tempom, bez uzvratnih utakmica, a takav dvoboj drugog dana ožujka trebao je odigrati Dinamo protiv Rosenborga. Dvoboj se trebao igrati na Hitrec-Kacijanu, međutim do njega neće doći, prenosi Sportklub.

Naime, Rosenborg je odustao od natjecanja smatrajući da je preopasno putovati u drugu zemlju obzirom na novu prijetnju koja dolazi od strane koronavirusa čiji se novi soj ubrzano širi od Velike Britanije na ostatak Europe.

Dinamo je tako osigurao nastup u drugom krugu natjecanja, ždrijeb bi se trebao održati 12. ožujka, međutim upitan je nastavak natjecanja obzirom da se zbog novonastale situacije mijenjaju i okolnosti po državama diljem Starog kontinenta. UEFA će narednog tjedna raspravljati hoće li se juniorska Liga prvaka uopće odigrati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije