Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transferi

Dinamo prodao i trećeg mladog igrača, Maksimir napušta i velika nada?

Marko Brkić
Foto: spartak-cup.com
1/3
17.09.2020.
u 11:45

Sampdoria navodno nudi milijun eura za posudbu Antonija Marina

Nakon što je Mateo Leš potpisao za nizozemski Heracles, a Vedad Radonja za AEK, još jedan Dinamov mladić, 18-godišnji Marko Brkić, napušta Maksimir. Riječ je o centralnom napadaču koji je igrao za juniore zagrebačkog kluba, a potpisao je za Empoli.

Radi se o posudbi na godinu dana, s opcijom otkupa ugovora, a osim Empolija, za 192 cm visokog napadača bila je zainteresirana i Bologna, pišu Sportske novosti.

Zanimljivo da će cijena za Brkića biti otprilike ona koju je hajdukovac Josip Juranović dobio bez bonusa kad je odlazio u Legiju. On je prodan u Legiju za 700.000 eura (uz bonuse) te 10 posto od budućeg transfera. Kod Brkića se ne spominju bonusi i postotak od budućeg transfera, što znači da bi transfer, ako do njega dođe, mogao iznositi od 350 do 400 tisuća eura. A to je za momka koji nije igrao ni za drugu momčad Dinama odličan novac.

I tu vjerojatno neće biti kraj transferima mladih igrača jer spominje se moguć odlazak velike nade Antonija Marina (19) za kojeg je zainteresirano nekoliko klubova, a Sampdoria je navodno spremna platiti milijun eura za posudbu, a spominje se i dodatnih pet milijuna za otkup ugovora na kraju sezone. 

Marko Brkić
1/5
Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
12:07 17.09.2020.

treba maznut svu lovu od transfera!bravo daltoni!

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
12:14 17.09.2020.

Hvala Bogu da hrvatska modra svetinja ima svoju srce i dušu u liku gazde Zdravka u Međugorju jer uz kraljicu mira uza sebe lakše se trguje, provizija domoljubno uzme i bolja pozicija na hercegovackom kamenu zauzme.

DU
Deleted user
12:32 17.09.2020.

Braća Daltoni su amateri, Mamići su carevi lopovluka. Mučka đubrad marš iz svetinje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije