Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bubamara Total - TV kup

Dinamo pregazio Hajduk i obranio naslov prvaka

Bubamara Total - TV kup
15.04.2019.
u 13:21

Najboljim igračem turnira proglašen je Lovro Vrban iz Dinama, najbolji strijelac je Neo Žakula iz nogometne škole 1. gol iz Rijeke, najbolji vratar je Gabrijel Vilić iz Rijeke.

Mladi nogometaši Dinama (uzrast do 10 godina) obranili su prošlogodišnji naslov najbolje momčadi na 10. međunarodnom Bubamara Total-TV kupu. Klinci Dinama u finalnoj su utakmici uvjerljivo s 5:0 svladali vršnjake iz Hajduka! U utakmici za treće mjesto Rijeka je, nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca, svladala Varaždin. 

Inače, ove godine na turniru, koji se održao u Sesvetama na stadionu Sv. Josipa Radnika, nastupile su 32 momčadi iz 11 država. 

Najboljim igračem turnira proglašen je Lovro Vrban iz Dinama, najbolji strijelac je Neo Žakula iz nogometne škole 1. gol iz Rijeke, najbolji vratar je Gabrijel Vilić iz Rijeke. U posebnoj kategoriji nagradu najsimpatičnijeg trenera odnio je Mus Turay, gost iz londonske PTS nogometne akademije. 

- Cilj je ispunjen, djeca su uživala u igri i zabavi, a svi su doma otišli sretni i s medaljama. To je najvažnije za mentalni, emotivni i sportski razvoj djece u ovoj dobi. Moram se posebno zahvaliti Peri Karatoviću i ljudima iz NK Sesveta koji su nam ustupili stadion. Projekt nikako ne bi bio tako uspješan bez pomoći Grada Zagreba, odnosno Milana Bandića - kazao je Stipe Tokić, glavni organizator turnira.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije