Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maksimir

Dinamo predstavio sedam igrača koji će uskoro biti nositelji igre

Mladi dinamovci potpisali ugovore
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/11
24.05.2019.
u 12:41

Uoči završnice sezone u Maksimiru je priređena mala svečanost na kojoj su predstavljeni mladi igrači koji su potpisali ugovore s Dinamom

U nedjelju se igra posljednje kolo Prve HNL koji nudi najveći hrvatski derbi. Prvak Dinamo kod kuće igra protiv Hajduka (19 sati) te će pred svojim navijačima pokušati popraviti dojam koji ostavili u finalu kupa.

Plave je na putu do osvajanja dvostruke krune zaustavila Rijeka (1:3). Uoči završnice sezone u Maksimiru je priređena mala svečanost na kojoj su predstavljeni mladi igrači koji su potpisali ugovore s Dinamom.

Mladi dinamovci potpisali ugovore
1/3

Profesionalne ugovore s plavima potpisali su Josip Šutalo, Mario Ćuže, Marko Gjira, Dinko Horkaš, Leon Šipoš, Bartol Franjić i Joško Gvardiol.

- Zadovoljni smo što su talentirani mladi igrači stasali u našoj školi pod našim stručnim vodstvom. Vjerujem da će nastaviti pisati nogometnu povijest ovog kluba - rekao je Dinamov predsjednik Mirko Barišić.

>> Vrijednost hrvatskih reprezentativaca pogledajte u videu na vrhu teksta

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije