Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plavi čekaju ždrijeb

Dinamo predstavio osam pojačanja, stižu još tri, a danas saznaje protivnika u LP-u!

19.06.2018.
u 10:04

– Neki će možda otići, stalno se govori o Soudaniju, pojavila se ta priča o Valenciji i Daniju Olmu, ima puno upita o Benkoviću...

Dinamo se opasno osnažio, zasad igrački brojčano, no ti dečki tek trebaju dokazati da su pojačanja, a nešto je i financijski popravio svoju krvnu sliku. Naime, nakon dugo godina plavi imaju na dresovima reklamu glavnog sponzora. Nakon Konzuma i ‘Dinamo u srcu’ plavi dres je bio prazan, a sad će na njemu pisati Lana grupa. Riječ je o karlovačkoj tvrtki, jednoj od najvećih tiskara, a ugovor o sponzorstvu navodno je milijunski.

Dinamo je predstavio osam igrača, iz Poljske su stigli Damian Kadzior (krilo), Emir Dilaver (stoper) i Mario Šitum (krilo i bek), povratnici u plavo su Adrian Šemper, Ivan Šunjić i Bojan Knežević, novi su Luka Menalo i Mislav Oršić.

Trojica kasne na pripreme

– Zadovoljan sam, neki su igrači već bili dogovoreni prije nego sam došao i uklapaju se u moje želje, a sve ostale želio sam ovdje. I još bi trebala doći trojica-četvorica. Leovac je u klubu i dogovara potpisivanje ugovora, Majer je na liječničkom pregledu i još bi trebao doći jedan stoper – ništa nije skrivao trener Dinama Nenad Bjelica.

1/5

No, uz dosadašnji kadar i tih desetak novih igrača, čini se da je u svlačionici prevelika gužva.

– Neki će možda otići, stalno se govori o Soudaniju, pojavila se ta priča o Valenciji i Daniju Olmu, ima puno upita o Benkoviću... U svakom slučaju nećemo imati preveliki kadar, procijenimo li da bi za neke igrače i njihov razvoj bilo bolje da idu na posudbu, mi ćemo im takvu mogućnost ponuditi, bit ćemo pošteni prema njima. Idealno je imati 24 igrača i tri vratara – kazao nam je Bjelica koji je već odradio prvi trening na kojem nije bilo Soudanija, Stojanovića (igrali za reprezentacije) i Lecjaksa (dobio je dijete) koji su dobili nekoliko dana dodatnog odmora. U Zagrebu će imati devet treninga, u subotu plavi na Hitrec-Kacijanu već igraju s Rabotničkim, u ponedjeljak idu na dva tjedna u Moravske Toplice gdje će odigrati četiri utakmice, a onda do početka europskih obveza još dvije u Zagrebu.

A kad je o tom suparniku riječ, njegovo će ime plavi doznati danas. Mogući su suparnici Midtjylland, Crvena zvezda, Hapoel Beer-Sheva, Rosenborg, HJK Helsinki, The New Saints, Videoton, Kukesi, Cluj i Zrinjski, s time da većina tih klubova tek mora proći prvo pretkolo Lige prvaka. Ima li trener plavih suparnike koje bi rado izvukao ili neke koje bi izbjegao?

Novi travnjak u Maksimiru

– Ma nemam, tko dođe, spremit ćemo se za njega najbolje što možemo. Uvijek kažem: najvažnije je kako moja momčad igra, što će pokazati na travnjaku. Do play-offa to su momčadi slične nama, neke su možda malo bolje, ali na terenu ta razlika neće biti prevelika, odlučivat će neki drugi detalji – veli Bjelica.

A kad je o terenu riječ, u Maksimiru je gradilište, već je postavljen novi travnjak.

Komentara 7

VL
VladoEsseker
11:45 19.06.2018.

Oprt će u Splitu biti kriv Mamić što će Dinamo osvojiti i ovo prvenstvo.

ZI
zizi10
11:38 19.06.2018.

sve su to dobri igrači, a neki bi mogli biti prava pojačanja. mene trenutno najviše zanima majer, najavljeno je da ipak dolazi, ali i dalje tišina oko toga?

KR
Kraken
13:44 19.06.2018.

Ja sam mislia da ce pojacanje biti onaj igrac iz Medugorja sta igra na poziciji libera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije