Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJAČAVAJU SE

Dinamo predstavio igrača kojeg je oteo Arsenalu, Zoran Mamić najavio novo iznenađenje

Dinamo
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/4
18.02.2020.
u 13:51

– Ovo je poseban dan za Dinamo i do ovoga smo došli mukotrpnim radom. Imamo još jedno iznenađenje. Ne mogu otkriti ime, čekamo da se završi papirologija – rekao je sportski direktor Zoran Mamić.

Dinamo je ove zime bio aktivan na nogometnom tržištu pa su modri danas predstavili pojačanja. U Maksimir je stigao Robbie Burton, velški reprezentativac do 19 godina i kapetan mlade momčadi Arsenala te prvi Britanac u plavom dresu.

Iz Argentine je stigao Matias Godoy, a novi član je i bek Damjan Daničić koji je dijete Crvene zvezde, a dolazi iz Voždovca. Mario Ćuže, Petar Stojanović, Marin Leovac i Nikola Moro produžili su ugovore, dok će Lirim Kastrati i Fran Karačić ostati u Lokomotivi do ljeta na posudbi.

Dinamo
1/11

– Ovo je poseban dan za Dinamo i do ovoga smo došli mukotrpnim radom. Imamo još jedno iznenađenje. Ne mogu otkriti ime, čekamo da se završi papirologija – rekao je sportski direktor Zoran Mamić.

Oglasio se i Burton.

– Nisam znao da sam prvi britanski igrač u Dinamu. Osjećam se jako lijepo, sretan sam. Dinamo mi je predstavio projekt i ovo mi se čini kao dobar potez – rekao je Burton i dodao:

– Igrao sam protiv Hrvatske U-17 i protiv Dinama U-19. Igrao sam protiv dosta vaših igrača, lijepo je sad biti s njima.

Kako su reagirali u Arsenalu?

– Bio im je šok kad sam rekao da idem u Dinamo, ali to je pravi potez za mene - rekao je Burton.

I Daničić je sličnih dojmova, a Godoy je istaknuo:

– Vidio sam kako je Olmo napravio velik korak dolaskom u Dinamo, vjerujem da ću i ja tako.

>> Pogledajte video: BBB dobili bitku, na Valentinovo vraćeno ime Dinamo

Ključne riječi

Komentara 2

TO
Tomi0713
13:58 18.02.2020.

Tako se radi,bravo Dinamo

DU
Deleted user
17:37 18.02.2020.

Ponovo moć ,snaga.To je Dinamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije