Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVLJENIČKI VIKEND

Dinamo poziva navijače na derbi, a navijači na proslavu 30. rođendana

Futsal Dinamo
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/8
09.03.2016.
u 12:43

U Kutiji šibica je derbi protiv Vrgorca, a u zagrebačkom klubu Boogaloo koncert u povodu 30. rođendana BBB-a

Futsal Dinamo najavljuje okršaj s dalmatinskim Vrgorcem u utakmici koja će se odigrati 12. ožujka 2016. godine u Kutiji šibica s početkom u 17 sati. Nakon povijesnog uspjeha Futsal Dinama, kojem su prvi put izborili završnicu Kupa Hrvatske, u Futsal Dinamu vlada pozitivna atmosfera. No za navijače poslije utakmice slijedi prava poslastica – proslava 30 godina od osnutka navijačke skupine Bad Blue Boys.

– Dvoboj je to trećeg i šestog kluba na prvenstvenoj ljestvici, a njegov ishod mogao bi dodatno razjasniti ili zakomplicirati bitku za doigravanje. Napomenuo bih i da je uvijek zadovoljstvo igrati na domaćem terenu te se i ovaj put nadamo što većem odazivu naših navijača kojima ovim putem zahvaljujem na bezrezervnoj podršci koja raste iz utakmice u utakmicu – izjavio je predsjednik Futsal Dinama, Matija Đulvat.

Ulaznice za derbi mogu se kupiti u KND BBB, na adresi Ilica 37 po cijeni od 25 kuna.

A odmah nakon utakmice je koncert kojim Bad Blue Boysi slave 30 godina postojanja. Početak koncerta najavljen je za 21 sat u poznatom zagrebačkom Boogalou klubu. Nastup su potvrdili njemački bend Kategorie C te domaći bendovi Lucky band i Rockheads, što garantira sjajnu atmosferu. Uostalom, tko pamti atmosferu iz Doma sportova otprije deset godina, sigurno zna da neće biti razočaran organizacijom i zabavom. Karte su u prodaji u KND (Ilica 37), a cijena karata iznosi 30 kuna do kraja mjeseca, nakon toga 40 kuna, a na dan koncerta 50 kuna.

Foto: BBB

Zanimljiv je i videouradak u trajanju duljem od 14 minuta, u koji se uvrstila kompletna povijest grupe. Mogu se vidjeti scene bakljada, tučnjava, poznatih utakmica, koreografija, ali i akcija kao posljednji prosvjedi i skupovi protiv aktualnog vodstva kluba koji se odrekao svojih navijača i uz pomoć policije ih famoznim "crnim listama" otjerao na sumnjiv način s tribine.

No loše stvari na stranu, proslavom se obilježava sve ono lijepo što je obilježilo grupu, a za 40. godišnjicu nadaju se da će biti i novijih snimaka s utakmica Dinama, uz tribine, pjesmu i atmosferu kao nekad.

>> Bandić: Futsal Dinamo će igrati tamo gdje zaslužuje, oni korektno rade svoj posao

Komentara 15

Avatar Zagrepčanec123
Zagrepčanec123
15:13 09.03.2016.

Kakav će to biti dan... DINAMO SVETINJA!!

TO
Toma2
14:11 09.03.2016.

Kakva subota! Jedva čekam. Šteta kaj će Kutija biti premala, al i ispred će se naše pjesme pjevati...

TO
tomo300ac
15:35 09.03.2016.

Koga uopće zanima futsal i slične gluposti? Vanja, zakaj opet lažeš da je Dinamo otjerao navijače? Otjerao je huligane i kršitelje zakona zbog kojih je klub dobivao milijunske novčane kazne, bio kažnjavan oduzimanjem bodova u europskoj ligi, te igranjem pred praznim stadionom više puta i u LP i u EL. Zašto lažeš Vanjice?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije