Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobro je počelo

Dinamo pobjedom otvorio pripreme, stradao tiranski Partizani

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/7
14.01.2019.
u 16:56

Pogodak odluke je zabio Bruno Petković.

Nogometaši Dinama pobjedom su otvorili pripreme u turskom Beleku. S 2:1 su svladali Partizani, albansku momčad koja trenuačno drži prvu poziciju u tamošanjem prvenstvu s 37 bodoba iz 18 kola.

Albanci su čak i poveli u 13. minuti zahvaljujući Bardhiju, međutim Dinamo je ubrzo uvratio. Za 1:1 je zabio Nikola Moro u 27. minuti, a na konačnih 2:1 je pet minuta po povratku s odmora postavio Bruno Petković.

Dinamo je dvoboj započeo u 4-1-4-1 formaciji, a otvorili su ga Livaković - Rrahmani, Perić, Moharrami, Leovac - Gjira, Kadzior, Moro, Menalo, Olmo - Petković.

Trener Nenad Bjelica je od 60. minute na travnjak poslao potpuno drugačiju momčad, pa su posljednjih pola sata odradili: Horkaš- Matel, Theophile, Lešković, Musa - Dilaver- Ćuže, Gojak, Franjić, Šitum - Baturina. 

Komentara 1

Avatar adminjepeder
adminjepeder
17:13 14.01.2019.

"Dinamo" pobjedio "Partizan". Njofra se okreće u grobu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije