Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL

Jurčević krenuo pobjedom! Čondrić izluđivao modre, pa ih darivao

Jurčević krenuo pobjedom! Čondrić izluđivao modre, pa ih darivao
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
17.03.2018. u 18:52

Nikola Jurčević pobjedom je debitirao na klupi Dinama. U 26. kolu modri su na Maksimiru dobili Rudeš 2:0 i tako prekinuli niz od dva uzastopna poraza.

Gosti su već u petoj minuti mogli šokirati Dinamo, no Budimir je iz dobre pozicije pucao pokraj gola. Modri su imali inicijativu, no na pravu priliku čekali su do 30. minute kada je Hajrović na sedam, osam metara dočekao ubačaj s lijeve strane, no Čondrić fantastično brani.

Vratar Rudeša ponovno je sjajan u 40. minuti kada skida zicer Gavranoviću. Isti dvojac ponovno je oči u oči dvije minute kasnije, međutim još jednom gostujući vratar izlazi kao pobjednik.

I onda sve dobro što je napravio, Čondrić je upropastio lošom reakcijom u posljednjim sekundama prvog dijela kada je loše reagirao nakon ubačaja Soudanija i poklonio gol Gavranoviću za 1:0.

Pitanje pobjednika riješeno je u 66. minuti kada je Fiolić ubacio s desne strane, na loptu je na desetak metara dočekao Olmo, te udarcem iz prve zabio za 2:0.

Dinamo je do kraja rutinirano priveo utakmicu kraju, te povećao prednost ispred Hajduka na devet bodova, iako imaju utakmicu više.

Komentara 45

Avatar titanov sin 2
titanov sin 2
18:03 17.03.2018.

važno da pobijedimo, igra po starome:-((

Avatar mlijeko
mlijeko
19:19 17.03.2018.

Dobra utakmica..naročito drugo poluvrijeme..vidi se još strah kod igrača Dinama ..ali ide na bolje...

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
18:32 17.03.2018.

Olmo bi trebal za reprezentaciju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije