Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMO TO SMO MI

'Dinamo ovisi samo o svojim navijačima koje pozivamo na učlanjenje'

Dinamo to smo mi
Foto: Dinamo to smo mi
03.07.2018.
u 12:04

U Udruzi upozoravaju i na dezinformacije kojim su pojedini političari pokušali prikazati kako se traži ukidanje prava korištenja stadiona Maksimir.

Skupština Grada Zagreba u ponedjeljak je konačno izglasala Zaključak kojim se protive preoblikovanju Dinama dok se u klubu ne provedu izbori. Udruga članova Dinama 'Dinamo - to smo mi' izražava zadovoljstvo zbog prihvaćanja njihove inicijative i žali što je jednostavno pitanje koje bi trebalo biti iznad svih drugih interesa postalo točka za prepucavanje političara.

U međuvremenu, dok je Skupština Zaključak slala na dorade, a točka nestajala s dnevnog reda Županijski sud u Osijeku donio je osuđujuću presudu Zdravku i Zoranu Mamiću te Damiru Vrbanoviću u prvom procesu radi izvlačenja 116 milijuna kuna klupskog novca.

- Sve što se događalo oko naše inicijative i jednostavnog pitanja da se Skupština odredi o preoblikovanju, odnosno stoje li uz osumnjičenike za izvlačenje najmanje 330 milijuna kuna klupskog novca pokazuje još jednom da je sudbina Dinama važna jedino navijačima koji ga vole bez interesa. Ovim putem pozivamo sve one kojima je plava boja u srcu da se učlane u klub, a mi ćemo učiniti sve da zaštitimo interese kluba - poručuje predsjednik udruge 'Dinamo - to smo mi' Juraj Čošić.

U Udruzi upozoravaju i na dezinformacije kojim su pojedini političari pokušali prikazati kako se traži ukidanje prava korištenja stadiona Maksimir. Podsjećaju da je prijedlog bio da se ukine založno pravo na stadion dok se ne provedu izbori i ne utvrdi stvarna vrijednost Dinama odnosno da se 'Gradska skupština protivi se davanju suglasnosti GNK Dinamo Zagreb za korištenje gradskog stadiona 'Maksimir' za potrebe postupka preoblikovanja.' 

Članstvo u GNK Dinamu može se realizirati putem Udruge (Bad Blue Boys Fan Shop, Ilica 37) koja zahtjeve i članarinu predaje klubu te putem povjerenika ili osobno u prostorijama GNK #Dinamo. Godišnja članarina za punoljetne osobe iznosi 60 kuna.

Ključne riječi

Komentara 7

DA
DarthVader
18:33 03.07.2018.

Majke milenice jebem, koji sarlatani ta udruga.

NO
Nordovest
21:34 05.07.2018.

Čosiću bavi se ti upravljanjem u futsal Dinamu, tamo već imaš nažalost na duši nevine i dobre ljude jer nisi bio u stanju organizirati profesionalni prijevoz sportašima. To je slika "tvog modela" upravljanja. Lako je s politikom glumatati ali gdjee je rad i odgovornost.

MI
misho32
23:21 04.07.2018.

Usvojili su prijedlog te fantomske udruge koja okuplja te navodne navijače Dinama Znači da i u zagrebačkoj skupštini su petokolonaši koji žele zatrti Dinamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije