Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMO U FINALU KUPA

Hrvatski prvak pobjedom protiv Osijeka u lovu na još jedan trofej

Hrvatski prvak pobjedom protiv Osijeka u lovu na još jedan trofej
Foto: Robert Anić/Pixsell
23.04.2019. u 19:57

Dinamo je prvi finalist ovogodišnjeg hrvatskoga kupa koji se 31. svibnja igra u Puli. U polufinalnom susretu plavi su u Maksimiru pobijedili Osijek s 2:0, a strijelci su bili Olmo (18.) i Šunjić (90.).

Hrvatskom prvaku to je 22. finale kupa od samostalnosti u kojem je dosad slavio 15 puta. A svog suparnika doznat će u srijedu protiv pobjednika dvoboja Inter - Rijeka koji se u 18 sati igra u Zaprešiću.

Dinamo - Osijek
1/11

Trener Bjelica je za utakmicu protiv Osijeka izveo najjači sastav. Blagu inicijativu na početku susreta Dinamo je ubrzo pretvorio u pogodak.

U 18. minuti Petković je dobio loptu na vrhu šesnaesterca, ispremiješao je osječku obranu i vratio povratnu loptu Olmu. Španjolcu nije bilo teško zatresti mrežu gostujuće momčadi za 1:0.

Osječani su u završnici prvog dijela malo prijetili, ali njihove akcije bile su bez konkretnije završnice.

Gosti su pritiskali u nastavku, ali je Dinamova obrana svaki pokušaj uspješno zaustavljala.

>> Pogledajte gdje je danas dinamovac Sammir

U 64. minuti zaprijetio je Kleinheisler, a njegov pokušaj iz slobodnog udarca s 25 metara prošao je uza samu Dinamovu vratnicu. U 68. minuti trener Skender u igru je uveo Bočkaja koji je donedavno bio suspendiran zbog prometne nesreće.

U 76. minuti Oršić je sjajno izveo slobodni udarac s 30-ak metara, ali je vratar gostiju sjajno reagirao i spasio svoju mrežu. Do kraja utakmice Osječani su pokušavali zaprijetiti, ali je Dinamova obrana bila uspješnija.

Točku na 'i' postavio je u 90. minuti Šunjić koji je sjajno pratio akciju u kojoj je sudjelovao Kadzior.

Komentara 7

Avatar rubinet
rubinet
19:54 23.04.2019.

A zašto se igra samo u ZG?

KR
kruti30
20:00 23.04.2019.

diname RUTINIRANO

DU
Deleted user
22:34 23.04.2019.

Kmeeeeeee

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije