Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autori: Hina, Marko Pavić
DERBI NA MAKSIMIRU

Dinamo u 94. minuti stigao do boda protiv Osijeka!

Dinamo u 94. minuti stigao do boda protiv Osijeka!
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
14.10.2017. u 20:57

U susretu 12. kola HNL-a Dinamo i Osijek na Maksimiru su odigrali 1:1. Gosti su bili nadomak iznenađenja, no samo 10-ak sekundi prije kraja utakmice Čileanac Angelo Henriquez zabio je za izjednačenje. Modri su tako izbjegli prvi poraz ove sezone.

Osječani su u 17. minuti šokirali zagrebačku momčad lijepom akcijom koju je okončao Eros Grezda neobranjivim šutom u suprotni kut. 

1/16

U 55. minuti dosuđen je kazneni udarac nakon što je Mudražija srušio Antolića. Soudanijev udarac s bijele točke vratar Malenica je uspio obraniti. Lopta se odbila do Hodžića koji je bio u odličnoj prilici, ali je promašio prazna vrata. 

Utakmica će se pamtiti i po tome što se nakon više od dvije godine suspenzije na teren vratio veznjak Dinama i makedonske reprezentacije Arijan Ademi koji je ušao u igru u 58. minuti. Sudeći po onome što smo danas vidjeli, zamjenski kapetan modrih u dobroj je formi.

Dinamo je povećao prednost na pet bodova ispred Rijeke koja je danas iznenađujuće izgubila od Istre. Osijek je na trećem mjestu s bodom više od Hajduka koji sutra igra protiv Cibalije.

Komentara 48

MA
..Marsijanac
20:57 14.10.2017.

Ako vec Dinamo ne moze pobjediti Istru niti Osijek na svom terenu onda bi u sastavu trebali biti samo Hrvati. Kladim se da nebi nista losije odigrali.

ST
stefj
20:31 14.10.2017.

Malo jača ekipa i ništa od Dinama. Pod hitno naći pravog trenera, a ne ovo. Cvitanović je još jedan s liste loših trenera, ista je igra kao da je Čačić, Ivanković ili Jurčić trener... Kao da je posjed lopte jedino bitno, nije bitna niti ideja niti igra, a najmanje da treba dati gol... Ovo je katastrofa...

DU
Deleted user
20:28 14.10.2017.

Ajde bar ce izletiti onaj glumac od trenera Cvitanovica. Lik totalni foler i bezveznjak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije