Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ODMAH POTPISUJEM'

Dinamo opet slavio s 1:0, Bjelica poručuje: Neka i u srijedu bude tako

Dinamo - Lokomotiva
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/8
14.12.2019.
u 21:58

- Zasluženo smo pobijedili, izveli smo momčad koja dugo nije igrala zajedno ili da budem precizniji – nikad nije igrala zajedno - naglasio je Dinamov trener Nenad Bjelica nakon pobjede nad Lokomotivom

Trener Dinama Nenad Bjelica bio je zadovoljan nakon što je njegova momčad na Maksimiru svladala Lokomotivu s 1:0.

- Zasluženo smo pobijedili, izveli smo momčad koja dugo nije igrala zajedno ili da budem precizniji – nikad nije igrala zajedno - naglasio je Dinamov trener Nenad Bjelica nakon pobjede.

– Bilo je dosta teško, pogotovo na početku. Trebalo je malo vremena da igrači koji nemaju ritam utakmica uđu malo bolje i počnu se dizati iz minute u minutu. Sredinom prvoga poluvremena imali smo neke polušanse od kojih Majer dva, tri šuta pa Hajrović, Ivanušec... Više su to, dakle, bili šutevi nego šanse. Pritom smo dobro stajali defenzivno. U drugom poluvremenu smo zabili gol koji nam donosi tri boda što nas jako raduje. Imamo još jednu utakmicu, u srijedu protiv Rijeke, nadam se još jednom kvalitetnom nastupu i nova tri boda – dodao je trener Bjelica.

Kakav je zdravstveni karton? Hoće li Arijan Ademi i Marin Leovac biti spremni za srijedu i utakmicu s Rijekom?

  – Leovac sigurno ne. Vidjet ćemo kakvo će biti stanje s Ademijem. Sad smo imali praktički desetoricu novih, dakle onih koji nisu igrali zadnju utakmicu protiv Manchester Cityja. Jedino je Livaković bio iz tog sastava. Vratar Zagorac osjetio je bolove u leđima, nismo htjeli riskirati. Vjerojatno bi on branio da je bio spreman. Za utakmicu protiv Rijeke opet ćemo na raspolaganju imati one koji su igrali protiv Manchester Cityja, a koje smo sad morali malo odmoriti. Ovo nam je bila 33. utakmica u sezoni, mnogi od njih odigrali su većinu tih dvoboja i željeli smo ih imati spremnije za utakmicu koja nam dolazi u srijedu.

Ovo je bila sedma pobjeda s rezultatom 1:0 ove sezone. Kakva je šansa da i Rijeku pobijedite s 1:0?

– Vidjet ćemo, ja to odmah danas potpisujem! Najvažnije su pobjede u ovom trenutku. Teška je polusezona iza nas, trebalo je držati vrhunsku formu. Bez obzira na 1:0, nijedna od tih pobjeda nije bila ugrožena niti u jednom trenutku. Sve su mogle biti rezultatski izraženije, ali spletom okolnosti je završilo tako. I u srijedu ću biti sretan s bilo kojom pobjedom.

Kako je zadovoljan nastupom mladoga Marka Đire?

– Bio je odličan. Diže se iz utakmice u utakmicu. Nije mu lagano igrati malo za B momčad, malo s nama, malo International Cup... Ali, s nama je zadnja tri, četiri mjeseca. Mislim da apsolutno pokazuje da možemo na njega računati u budućnosti – zaključio je trener Dinama.

Ključne riječi

Komentara 2

VL
vladek
06:36 15.12.2019.

Dinamu treba samo jedan igrač i to taj koji zna zabijat golove

DU
Deleted user
22:15 14.12.2019.

Ma možda će zvučati bahato,ali Dinamo je je za ostatak hnl-a bez iznimke ,MC!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije