Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
24.07.2018. u 21:56

Dinamo je novu sezonu otvorio pobjedom. U prvoj utakmici drugog pretkola Lige prvaka plavi su u Maksimiru pred 10.000 navijača nadjačali izraelski Hapoel Be'er Shevu sa 5:0. U 22. minuti plavi su poveli pogotkom Hajrovića, a šest minuta kasnije na 2:0 povisio je Oršić.

U prvom poluvremenu Dinamo je bio opasnija momčad. Nekoliko puta još su prijetili Hajrović i Gojak. Plavi su šest puta pucali na suparnička vrata, a pet pokušaja išlo je u okvir gola.

Dinamo - Hapoel
1/21

Momčad Nenada Bjelice nastavila je sjajno igrati i u nastavku utakmice. U 50. minuti na 3:0 povisio je Ademi nakon što je Oršić sjajno izveo slobodni udaraca, ali je vratar izraelskog prvaka obranio. Prije Ademija pokušao je i Hajrović.

Plavi su tada potpuno slomili izraelskog prvaka. Dinamov je kapetan u 62. minuti nakon sjajnog proigravanja Oršića ponovno prevario vratara gostujuće momčadi za 4:0. U 82. minuti Hodžić, koji je 12 minuta ranije ušao umjesto Budimira, zabio je za konačnih 5:0.

Uzvratna utakmica igra se za tjedan dana, 31. srpnja u Be'er Shevi.

U prvom susretu drugog pretkola nogometne Lige prvaka Astana je pobijedila Midtjylland s 2:1, a pobjednik će u idućoj rundi igrati protiv boljeg iz Dinamo - Hapoel Be'er Sheva.

>>Pogledajte tko je sve zainteresiran za naše klubove, koji igrači imaju najviše ponuda i o kolikim se svotama radi

Komentara 86

Avatar Nevolimzadruzniklubic
Nevolimzadruzniklubic
20:50 24.07.2018.

Bravo modri, bravo Bjelica, neka pati koga smeta

MA
Marsijanac
21:10 24.07.2018.

Gledam tekmu i docek Dalicu u Livnu . Velicanstveno!

PA
pappmisi
21:13 24.07.2018.

Najzad pravi trener za Dinamo Bjelica je dobro poslozio momcad, takticki dobro postavljena igra , moderan nogomet igra Dinamo . Ove godine ce se prosetati u prvenstvu !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije