Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomislav Dasović

Dinamo nije žrtva Uefe, nego vlastite površnosti i nesposobnosti

Zdravko Mamić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
01.03.2016.
u 15:43

Nažalost, europski Dinamo nije ništa drugo nego balkanski klub slučaj. Zbunjeni, nedorasli, impresionirani uljez u europskoj eliti.

Kao da je Dinamova služba za odnose s javnošću naslov svoga priopćenja skinula sa satiričnoga News Bara: ‘Uefa ponovno šokirala Dinamo!’.

Naime, stanje šoka, konsternacije i nevjerice u Maksimiru je nastupilo kada je iz Nyona stigla obavijest da su Dinamovi juniori izbačeni iz Lige prvaka.

Zato što u Uefi smatraju da su prejaki i kao takvi prijete ugrožavanju načela ravnopravnosti klubova? Zato što je ideja vodilja Uefinih disciplinaca “zatrt’ sve hrvatsko!” (to je onaj čuveni vapaj s aplikacije Maminjo)? Ili jednostavno zato što je za Dinamo u Ligi prvaka igrao dečko s tri žuta kartona, pri čemu je prekršeno elementarno pravilo nogometne igre?

Ne, Dinamo nije nikakva Uefina žrtva, kako to žele prikazati u Maksimiru. Dinamo je žrtva vlastite nemarnosti, površnosti, posvemašnje i zapanjujuće administrativne nesposobnosti. I pravi naslov priopćenja trebao bi biti: “Dinamo još jednom, već četvrti put u istoj sezoni, šokirao Uefu!”. Podsjetimo, prvo mu je trener, zajedno s bratom-predsjednikom pritvoren, pa je u Ligi prvaka, jedini u povijesti, imao dopingiranoga igrača. Pa je predsjednik još jednom pritvoren, a za kraj impresivnoga niza skandala došao je i slučaj s Fintićevim kartonima. Prkosno ajmoooo!!! zamijenjeno je s jecajućim ajmeeee!!!!

Nažalost, europski Dinamo nije ništa drugo nego balkanski klub slučaj. Zbunjeni, nedorasli, impresionirani uljez u europskoj eliti.

>>Uefa presudila: Dinamovi juniori izbačeni iz Lige prvaka mladih!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije