Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reprezentacija u drugom planu

Dinamo neće pustiti Vrsaljka i Kramarića na Svjetsko prvenstvo

\'19.05.2010., stadion NK Varteks, Varazdin - Kvalifikacijska utakmica za EURO U-21 reprezentacija Hrvatske i Slovacke. Sime Vrsaljko. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL\'
Antonio Bronic/PIXSELL
07.05.2011.
u 07:57

Već je Halilhodžić dao naslutiti da će biti protiv da mladi igrači idu u Kolumbiju na SP do 19 godina.

Velika je vjerojatnost da Dinamo svoje igrače Vrsaljka, Ademija i Kramarića neće pustiti u U-19 reprezentaciju koja u srpnju i kolovozu ide na Svjetsko prvenstvo u Kolumbiji.

Već je Halilhodžić dao naslutiti da će biti protiv toga jer to je za Dinamo najvažnije razdoblje, vrijeme kad traži svoj put u Ligu prvaka. Doduše, sad će novi trener voditi plave, ali teško će se bilo koji trener koji tada bude vodio plave odreći usluga, prije svega, Šime Vrsaljka. No, tu će biti još rasprava.

Komentara 3

TO
Tot
08:17 07.05.2011.

ja bi kramarića odmah pustio

OB
-obrisani-
11:15 07.05.2011.

Dinamo neće pustiti Vrsaljka i Kramarića na Svjetsko prvenstvo nego če dečki igrati na ljetnom turniru seljaka i stočara u Murskoj Soboti kako bi se dokazali među EU elitom savremenog nogometa i plasirali na Zapad u Sloveniju ili Austriju..

OB
-obrisani-
16:58 07.05.2011.

HNS bi trebao imati klauzulu gdje svaki tim MORA pustiti igrace u repku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije