Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strateg Modrih

Dinamo na stolu imao još bolju ponudu za Olma, Bjelica otkrio tko je rekao ne i čijim milijunima

Dani Olmo
Foto: DPA/Pixsell
1/5
06.03.2020.
u 13:04

- Bio je spreman za Milan, a i mišljenja sam da bi klub sa San Sira bio idealno rješenje za njega. Ipak, Olmo je inzistirao na odlasku u Njemačku - kazao je strateg Dinama

Nakon što je prije desetak dana Nenad Bjelica dao veliki intervju za njemačke medije, stratega Dinama zaustavili su i novinari iz Italije. U opširnom razgovoru za portal TuttoMercatoWeb Bjelica je otkrio da ga prate neki klubovi, a među njima iz države 's druge strane Jadrana'.

- U Dinamu sam nastavio rasti, sazrijevati kao trener. Ostala mi je još godina dana ugovora. vidjet ćemo što će biti. Ali naravno da bih u nekoj budućnosti volio bih doživjeti neko novo iskustvo u Italiji, okušati se u Njemačkoj ili Španjolskoj, meni najdražim ligama - kazao je Bjelica, koji je već imao prilike raditi u Italiji sa Spezijom.

Priča je potom preselila na Olma, na kojeg je tijekom zimskog prijelaznog roka oko opasno bacio čuveni AC Milan. Talijanske kolege su upitale Bjelicu koliko je Španjolac bio zapravo blizu odlaska u Milano.

- Blizu. Milanova je ponuda bila puna izdašnija u odnosu na Leipzigovu, ali Dani je tako odlučio, htio je u Njemačku. Doduše, Milan Dinamu nije ponudio bonuse, a uz njih, te uz postotak od sljedeće prodaje, Dinamo bi na tom transferu u Leipzig mogao zaraditi i pedeset milijuna eura - otkrio je Dinamov strateg i istaknuo kako bi se Olmo u Milan odmah uklopio:

- Bio je spreman za Milan, a i mišljenja sam da bi klub sa San Sira bio odlično rješenje za njega. Poznajem talijanski nogomet i znam da bi Milan za njega bio idealna destinacija, da bi donio sjajnu odluku. Međutim, htio je Leipzig, htio je Ligu prvaka, momčad u kojoj mladi igrači poput njega mogu napredovati. I to poštujem - kazao je Bjelica i odbio prognozirati tko će u Italiji postati novi prvak:

- Lazio bi mogao do kraja. Nema taj pritisak poput Juventusa ili Intera, nema tu obavezu. Baš poput kolege Jürgena Kloppa, ne želimo koronavirusu, ali šteta je što će se neke utakmice odigravati bez nazočnosti navijača, bez njih nogomet nema smisla - zaključio je.

Ključne riječi

Komentara 2

DI
diazrm
17:06 06.03.2020.

Izgleda da je Olmo krivo odabrao jer konkurencija u Leipzigu je jaka. Trebao je ići u Leverkusen, M'gladbach.

DA
DarthVader
19:03 06.03.2020.

Trebao je u MILAN

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije