Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTIVNICI U SKUPINI

Dinamo može igrati protiv Zvezde, Chelsea, Arsenala, Milana...

Dinamo Young Boys
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/8
29.08.2018.
u 08:10

Ispadanjem od Young Boysa, plavi ulaze u ždrijeb skupina Europske lige, koji se održava u petak od 13 sati

Dinamo će europski Božić dočekati u Europskoj ligi. Ždrijeb je u petak od 13 sati (Arena Sport 2).

Koga Dinamo može izvući? Ispadanjem od Young Boysa, plavi ulaze u ždrijeb skupina Europske lige, koji se održava u petak od 13 sati. Vjerojatno će biti u trećoj jakosnoj skupini, iako bi se ispadanjem više klubova s boljim koeficijentom mogao ugurati i u drugu, piše Goal.

Pa bi najteža skupina mogla biti:

Chelsea
Milan
Dinamo
Rennes

>> Pogledajte Večernji pressing s Igorom Štimcem i Davorom Šukerom

A najprihvatljivija:

Olympiakos
Steaua
Dinamo
Trenčin

A moguće je da dođe i do okršaja s Crvenom zvezdom koja bi, kako sada stvari stoje, ako ispadne od Salzburga u Ligi prvaka, bila u 4. jakosnoj skupini EL. S Partizanom.  Imaju vrlo sličan koeficijent pa bi gotovo sigurno završili u istom šeširu.

Takve su trenutačne jakosne skupine, prije nego što su odigrane utakmice playoffa, kao i sve 4. pretkola Lige prvaka. Dakle, još je mnogo nepoznanica.

Ključne riječi

Komentara 25

ZA
zarkotih
08:41 29.08.2018.

C. Zvezda je još u igri za grupnu fazu LŠ,, tako da šta bi bilo kad bi bilo. Zec u šumi a vi pravite ražanj! Zar je to novinarstvo?

DU
Deleted user
08:47 29.08.2018.

Vidi li Bjelica igru Stojanovića? Pa to je katastrofa. Ne zna trčati, spor je. Na terenu izgleda kao da je izgubio kompas. Budimo realni. Što će Dinamo u ligi prvaka? Da si drugi skupljaju bodove i nabijaju gol razliku. Jedino Oršić, Hajrović i Zagorac su igrači koji daju sve od sebe. Gavranović je jučer bio neodređen.

DU
Deleted user
09:36 29.08.2018.

Stojanovic nije ni za 3. Ligu a. Ne za dinamo. Cijelo vrijeme je curilo po toj strani, unio nesigurnost. Bjelica jucer nije dobro vodio momcad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije