Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Dinamo možda zaigra s iznenađenjem u špici – Ćorićem ili Fiolićem

Ante Ćorić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/10
14.09.2016.
u 12:19

– Od početka sam govorio da nemamo pravog centarfora, “killera” koji će zabiti i iz polušanse, nekoga kao Cerin, Šuker, Vlaović – rekao je Cico uoči današnje utakmice Lige prvaka u kojoj Dinamo gostuje kod Lyona (20.45)

Tko je spomenuo teret na leđima? – zapitao je Zlatko Kranjčar prije puta u Lyon nakon što se jedan kolega požalio na težinu ruksaka.

– Ja nemam nikakav teret – uz svoj karakterističan smiješak dodao je Cico, vječni optimist kojem osmijeh ne sklizne s lica ni kad primi vijest da su otpali Matel i Antolić.

No, ne sviđa mu se realizacija plavih.

– Od početka sam govorio da nemamo pravog centarfora, “killera” koji će zabiti i iz polušanse, nekoga kao Cerin, Šuker, Vlaović.

Ili – Kranjčar – dometnuli smo.

Zbog toga Cico je blizu realiziranja ideje da u Lyonu, uz krilne Soudanija i Fernandesa, u špici zaigra Ćorić, ili Fiolić. Igrat će obojica, samo je pitanje na kojoj poziciji.

– Nećemo mi napasti, pokušat ćemo iz bloka brzo igrati prema naprijed. Ma nama je lakše igrati kad suparnik igra, a u HNL-u se svi zatvore. Pa zatvorit će se i Rijeka na Rujevici – rekao je trener Dinama i sa smiješkom otišao u Lyon. Bilo bi lijepo da se sa smiješkom i vrati.

Komentara 10

Avatar petrolio
petrolio
12:58 14.09.2016.

ma kakav čorić u špici?!?! ima šut kao stara baba! puuuno je bolje staviti hodžića na špicu jer stalno izbija u šanse (ali i promašuje, no to ne može vječno trajati!!). henriquez je pak začaran što se golova tiče i ne treba ga uopće uvoditi!

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
14:40 14.09.2016.

idemo dečki zaigrat kako spada i pokazat gazdi mamiću da je pogriješio što pušta svom prijatelju miškoviću da osvoji prvenstvo a sve to mu omogućivši rasprodajom sveg što vrijedi da pokupi još ovo malo love što je ostalo a sve ovo piše netko ko voli dinamo više od njega, pozdrav svim navijačima najboljeg kluba s ovih prostora

AS
atilla sb 1986
12:32 14.09.2016.

boze dragi.. nemojte izmišljati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije