Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slijedi uzvrat

Dinamo bi trebao zabiti: Ovaj podatak nudi silan optimizam navijačima Modrih

Bjelica
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/3
26.08.2019.
u 15:28

Trener Rosenborga Eiria Horneland izrazio je zabrinutost što njegova momčad već četiri utakmice zaredom prva prima pogodak. - U utorak će biti teško vratiti se ako nam zabiju - istaknuo je.

Premda Rosenborg ima šanse plasirati se u utorak u Ligu prvaka, norveški mediji iznenadili su u ponedjeljak čime se zapravo bave kada je u pitanju taj slavni tamošnji klub - transferima!

Tiskovna konferencija priređena uoči uzvrata protiv Dinama novinare nije pretjerano zainteresirala, pa je dio njih u naslovima istaknuo tek izjavu trenera Eirika Hornelanda, kojemu je jasno da njegova momčad ne smije primiti pogodak.

- Rosenborg je u posljednje četiri utakmice prvi primio gol i to nam je veliko upozorenje. Rekao bih da Hrvati misle da je utakmica već 90-10 riješena u njihovu korist, ali ja sam još uvijek optimist.

Ovo nam je velika prigoda. Dinamo je moćan, pun odličnih individualaca, pa ćemo morati igrati na svojoj najvišoj razini kako bismo prošli dalje. Samo ne smijemo primiti pogodak, u tom slučaju će biti teško vratiti se - kazao je Horneland.

Ipak, norveški mediji su se daleko više raspisali o tome da je klub ponovno započeo pregovore sa Sarpsborgom vezane uz Kristoffera Zachariassena (24), što je oduševilo navijače kluba.

Rosenborg je ponudio 15 milijuna kuna, Sarpsborg zasad ne da svog najboljeg igrača, ali navijači vjeruju kako će momčad ipak dovesti darovitog veznjaka.

Klub je u petak već doveo norveškog reprezentativca Bjørna Maarsa Johnsena na posudbu iz nizozemskog Alkmaara, a uprava gleda i kako dovesti na posudbu iz Hull Cityja Markusa Henriksena.

- Kako god završila utakmica s Dinamom, Rosenborg će igrati čitavu jesen europske utakmice i zato se valja osnažiti. Uprava po tom pitanju već poduzima korake - ističu norveški mediji.

 

Ključne riječi

Komentara 6

ST
Stojko
16:12 26.08.2019.

Nisam znao da Rosenborg nudi kune za igrače.

DU
Deleted user
16:04 26.08.2019.

Dinamo gazi ove Norvežane kao plitak potok, tko god misli drugačije je tovar ili Srbin. A možda i oboje.

DH
dalibor.hren
18:13 26.08.2019.

Boli vas Dinaamo, boli do bola!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije