Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPIT ISTINE OD 19 H
Povratak na članak

Dinamo mora proći, sve bi ostalo bilo debakl, a ni Zoran Mamić više ne bi bio siguran

Dinamo dosad nije ispadao od klubova iz te kvalitativne razine, bio je posrtaja od Sheriffa, Skënderbeua, bilo je i teških muka s osrednjim suparnicima, ali Flora je ipak klub iz donjeg dijela europskog nogometa

Komentari 6

DI
Dinamenavek
11:07 01.10.2020.

Bez obzira na nadanja rušitelja Dinamo igra u EL! Dinamo šampion.....izjadajte se ako je još kaj ostalo......

VL
CH
charle
12:26 01.10.2020.

Da je bio bilo koji drugi trener,već poslije Ferencvarosa bi dobio nogu

VL
DU
Deleted user
11:36 01.10.2020.

Niti je Zoki trener, niti je današnji Dinamo favorit. Ta momčad izgleda kao 20% Dinama od prošle godine.

VL
ST
stefj
11:17 01.10.2020.

Da, Dinamo je trenutno na niskim granama i s punim pravom se strahuje od strašnih Estonaca. Loše vođenje utakmica, kao i loše vođenje kadrovske politike donijelo je niz problema do sada... Od Jovićevića do danas DInamo igra loše, jedino prodaje relativno dobro. Priprema utakmica je katastrofa, u svaku utakmicu, ali baš svaku ušlo se loše, uključujući i onu u kupu... Ako i prođe Floru, ako ovako ostane, ne može se očekivati previše bodova niti u EL. Prije će Dinamo opet biti kanta za napucavanje, a proljeće u Europi opet će biti nedostižan san.

VL
FE
ferreyra
11:20 01.10.2020.

Iz 2 u 1 ili 7+ namješteno od mamićeve sekte

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.