Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV PEH

Dinamo mora bez najboljeg igrača protiv Villarreala?! 'Prognoze nisu dobre'

Dinamo i Villarreal sastali se u četvrtfinalu Europa lige
Goran Stanzl/PIXSELL
12.04.2021.
u 07:35

- Natečeno mu je stopalo, treba pričekati rendgensku snimku.

Dinamo je u 28. kolu Prve HNL pobijedio Lokomotivu 2:0 i udaljio se Osijeku koji je kiksao protiv Slaven Belupa (2:2) na dva boda, uz utakmicu manje. Ali, trener Damir Krznar i igrači hrvatskog prvaka nemaju previše razloga za zadovoljstvo.

Marko Tolić nije se iskazao kao adekvatno rješenje za vrh napada, Bruno Petković najvjerojatnije neće biti sto posto spreman za Villarreal i kao najlošija vijest svakako stiže ona o ozljedi kapetana Arijana Ademija.

- Natečeno mu je stopalo, treba pričekati rendgensku snimku, ali prognoze nisu dobre - izjavio je nakon Lokomotive Krznar i dodao da će Petković još jednom biti joker s klupe.

Ali, pokretačka snaga momčadi u posljednje vrijeme svakako je Ademi, koji igra u životnoj formi i malo tko se ne bi složio da je trenutno najbolji, ili barem najvažniji, pojedinac u Dinamu. Zato se treba nadati da će do četvrtka biti onaj kakvog poznajemo.

Komentara 7

RO
roland
09:43 12.04.2021.

Dinamo mora osvojiti prvenstvo! Ovo je imperativ! Zatim, treba zaliječiti ozljede! Ako netko treba ići na operaciju, sad je vrijeme. Pojačati se, i svi zdravi i motivirani ući u pripreme. Izboriti plasman u Ligu prvaka. Bitan je i Villarreal, no osvajanje prvenstva, rješavanje ozljeda i pojačanja su puno bitnija od Španjolaca. Slijedeća 4 mjeseca su bitna za Dinamo zbog osvajanja prvenstva i plasmana u grupnu fazu Lige prvaka.

ID
ivo.dzinic
09:44 12.04.2021.

Ako misle igrati kao u cetvrtak sa istom taktikom i istim zarom onda bolje da niti ne idu Spaniju.

Avatar mikioni
mikioni
09:32 12.04.2021.

Pa zar je Lokomotiva bila toliko vazna?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije